Skip to content

(foto) Seria „Obi-Wan Kenobi” va avea premiera pe Disney+ pe 25 mai. Cum arata revenirea lui Ewan McGregor, inchizitorii si ofiterii imperiali.

Disney+ a dezvaluit primul teaser pentru noul „Obi-Wan Kenobi”, care a oferit publicului doar o idee despre ceea ce va urma cand show-ul va incepe difuzarea in luna mai 2022.

Ewan McGregor, care a debutat ca personaj iconic in trilogia prequelului Star Wars, in „The Phantom Menace”, „Attack of the Clones” si „Revenge of the Sith”, isi continua misiunea pe Tatooine, unde se va confrunta cu o amenintare majora. Cel mai proeminent este noul personaj Reva (Moses Ingram), ea insasi un inchizitor insarcinat sa-l vaneze pe Obi-Wan Kenobi. Din distributie face parte si Hayden Christensen, care joaca personajul Anakin Skywalker.

„Obi-Wan Kenobi” va fi o serie limitata, actiunea fiind plasata la 10 ani de la evenimentele petrecute in filmul „Revenge Of The Sith”, in care Obi-Wan Kenobi sufera o lovitura devastatoare: ucenicul si cel mai bun prieten al sau, Anakin Skywalker, urmeaza Partea intunecata a Fortei, devenind Darth Vader. Pelicula a aparut in 2005 si incheie povestea lui Anakin Skywalker, jedi-ul care s-a lasat sedus de partea intunecata a fortei, devenind Lord Darth Vader.

Din distributia serialului mai fac parte si Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Simone Kessell, Benny Safdie si Sung Kang.

Data premierei pentru „Obi-Wan Kenobi” aniverseaza totodata si 45 de ani de la lansarea primului film din seria Star Wars, „A New Hope” (1977).

Citește în continuare