Skip to content

Un cod QR gigant format din drone a promovat serialul „Halo” pe cerul orasului Austin din Texas (SUA). Codul ducea la trailerul serialului bazat pe un joc Xbox

Localnicii din Texas au avut parte de o invazie de drone, ca parte din promovare a filmului „Halo”. Aceste drone au format un cod QR gigant, care o data scanate, duceau catre trailerul filmului.

Activarea a insemnat patru sute de drone care au fost suspendate deasupra orasului in timpul festivalului South by Southwest. Evenimentul a fost organizat prin amabilitatea Paramount+ pentru a promova viitoarea sa serie SF „Halo”, bazata pe popularul joc Xbox despre un razboinic care lupta impotriva unei invazii extraterestre. Display-ul a avut aproximativ inaltimea Statuii Libertatii.

Zgomotul si luminile puternice ale dronelor au speriat si bucurat localnicii deopotriva, acestia nestiind daca are loc o invazie sau ce se intampla concret, insa au fost multi dintre ei care au apreciat ideea creativa de marketing. 

Serialul va debuta pe Paramount+ din 24 martie, si il are pe Pablo Schreiber in rolul Master Chief, un razboinic care lupta impotriva extraterestrilor invazivi, cunoscut sub numele de Covenant.

Timp de mai bine de 20 de ani, milioane de jucatori din intreaga lume au navigat in lumea jocului emblematic de la Xbox, iar acum, razboinicul spartan futurist Master Chief, cu armura sa voluminoasa, viziera de chihlimbar pentru casca si o multitudine de arme din secolul al 26-lea, lupta si pe micile ecrane cu o forta extraterestra care invadeaza nesfarsit.

Publicatia The Hollywood Reporter mentioneaza ca diversi scriitori, producatori si regizori au acceptat si apoi au iesit din proiect, iar productia a fost gandita initial ca un film, apoi ca o emisiune TV.  Actualul format a avut trei showrunneri (Kyle Killen, Steven Kane si acum David Wiener) si doua retele, fiind initial comandat de Showtime, apoi a ajuns la Paramount+.

Din 2018, a existat cel putin o constanta: Pablo Schreiber, actorul insarcinat cu intruchiparea rolului principal. Razboinicul este canadianul in varsta de 43 de ani, cunoscut publicului serialul HBO, „The Wire”, dar si din „Orange Is the New Black”.

„Halo” are premiera la Festivalul de Film South by Southwest în această după-amiază și debutează pe Paramount+ pe 24 martie.

Citește în continuare