Skip to content

Philippine Leroy-Beaulieu (Emily in Paris) joaca in The Crown sezonul 5 si Camille Cottin (Call My Agent!) in Killing Eve. Actritele din seriale franceze de mare succes sunt distribuite in filme de limba engleza pentru largirea audientei.

stanga Camille Cottin, dreapta Philippine Leroy-Beaulieu

Actrita Philippine Leroy-Beaulieu, cunoscuta publicului din Emily in Paris, a dezvaluit ca va aparea in urmatorul sezon al The Crown. Dupa ce a castigat recenzii admirative pentru rolul ei de sefa a companiei de marketing ca Sylvie Grateau, acum Leroy-Beaulieu va ajunge in atentia publicului, cu un rol in al cincilea sezon al dramei regale britanice.

Sezonul urmator al The Crown se va concentra asupra evenimentelor tumultoase din anii 1990, cand titlurile erau dominate de casniciile care se prabusesc a celor trei dintre cei patru copii ai Reginei si chiar despre incendiul care a avut loc la Castelul Windsor, resedinta de weekend a Reginei.

Publicatia Deadline a anuntat ca rolul actritei franceze este cel al lui Monique Ritz, vaduva lui Charles Ritz, care si-a vandut hotelul cu numele de familie Paris lui Mohamed Al Fayed in 1979. A fost acest hotel unde Diana, Printesa de Wales si Dodi Fayed, fiul lui Mohamed, si-au petrecut ultima seara inainte de accidentul de masina care i-a ucis pe amandoi in august 1997, o tragedie care a cufundat Marea Britanie in doliu.

Urmatorul sezon al seriei este asteptat in noiembrie 2022 iar actrita australiana Elizabeth Debicki va juca rolul Printesei Diana.

 Debicki care a preluat rolul de la Emma Corrin, actrita care a interpretat rolul in sezonul anterior, este cunoscuta pentru rolurile din „Tenet”, „The Night Manager” si „The Great Gatsby” al lui Baz Luhrmann. Zilele trecute a fost fotografiata in timp ce recrea scena in care Printesa Diana a purtat cea mai decoltata rochie in care a fost vazuta vreodata. A fost numita „the revenge dress” – rochia razbunarii – deoarece a ales sa o poarte in ziua in care a fost difuzat un documentar in care Printul Charles recunostea ca avea o relatie extra-conjugala cu Camilla Parker Bowles.

Filmarile au inceput in luna iulie, Dominic West a preluat rolul Printului Charles de la Josh O’Connor, Imelda Staunton o succede pe Olivia Colman in rolul Reginei Elizabeta, Jonathan Pryce va fi Printul Philip, Lesley Manville va fi Printesa Margaret, Jonny Lee Miller va fi John Major iar Bertie Carvel va fi Tony Blair. 

Si actrita de origine franceaza, Camille Cottin, si-a facut aparitia intr-o productie internationala de limba engleza, Killing Eve.

Nascuta la Paris, Cottin si-a petrecut anii adolescentei la Londra. S-a intors in Franta, unde a devenit profesoara de engleza in timp ce urma cursurile la o scoala de teatru si arta dramatica.

Rolul ei de debut a fost personajul principal din serialul TV Connasse, care a inceput sa fie difuzat in 2013. In 2015, a fost lansat un film bazat pe serialul cu Cottin in rol principal. Tot in 2015, ea a obtinut rolul principal in “Dix pour cent”, lansat international pe Netflix ca “Call My Agent!”.

In sezonul 4, Eve (Sandra Oh), Villanelle (Jodie Comer) si Carolyn (Fiona Shaw) au obiective foarte diferite. Eve se afla intr-o misiune de razbunare, iar Villanelle a gasit o comunitate nou-nouta in incercarea de a dovedi ca nu este un „monstru”, asta in timp ce Carolyn face eforturi extraordinare pentru a continua sa urmăreasca grupul celor 12, cel care a condus si initiat toate crimele de pana acum.

Mai mult, Eve descopera ca liderul celor 12 are o relatie sexuala cu  Hélène (Camille Cottin), iar Villanelle s-a luptat cu sanatatea mintala si si-a pus la indoiala viata, mai ales dupa ce Eve continua sa-i respinga propunerile.

Killing Eve are anuntate o serie de continuari spin off in care este dezvoltata in paralel actiunea unor personaje. Filmul le-a adus intepretelor rolurilor principale Jodie Comer si Sandra Oh premii Emmy si Globuri de Aur.

Romanii au o apropiere speciala fata de acest serial pentru ca a avut episoade din toate sezoanele filmate in Romania.

Citește în continuare