Skip to content

Incaltamintea sport alba in centrul atentiei: Finn Wolfhard, Amber Valletta si Kyle MacLachlan poarta sneakers Sprandi Classic. Toate produsele sunt si in Romania

 

In anii ʼ90, incaltamintea sport alba, pâna la glezne, voluminoasa, era vedea in outfiturile celebritatilor momentului: grupul hip-hop Run-D.M.C., actrita Brooke Shields, trupa TLC,  Jennifer Aniston, rapperul Eminem sau Lady Di.

Astazi, modelul iconic de incaltaminte sport alba revine in colectia capsula Sprandi Classic.

Design-ul clasic in moda nu se limiteaza la o uniforma rigida, o rochie neagra sau o camasa cu nasturi pâna la gât. Clasic astazi inseamna si imbracaminte de strada retro – atemporal, universal si confortabil, dar totusi in tendinte.

Pantofii sport sunt pastrati intr-o estetica de strada, iar in campania Sprandi Classic sunt prezentati de vedete cu notorietate globala: supermodelul Amber Valletta, unul dintre cei mai eleganti si mai rafinati actori ai momentului Kyle MacLachlan („Sex and the city”, „Tesla” si „Twin Peaks”) si Finn Wolfhard protagonist in serialul „Stranger Things” cu un rol foarte frumos si apreciat de critici in „The Goldfinch”, un actor al noii generatii cu milioane de fani in toata lumea.

Sprandi Classic este o colectie in care poti gasi pantofi sport pâna la glezna in stil baschet, finisati cu dungi colorate in gri, albastru si rosu, cu un branding de efect: logo-ul Sprandi care se regaseste pe sireturi. O alternativa la aceste modele sunt pantofii cu captuseala inferioara, care sunt evidentiati printr-o combinatie de accente in alb, rosu si albastru puternic.

Ei pot fi purtati intr-un look total Sprandi, cu seturi de trening din catifea moale, colanti si topuri in estetica athleisure. Iar daca vreti un look in afara zonei sportive, e usor sa va imaginati o tinuta de primavara cu incaltamintea Sprandi Classic in rolul principal, in combinatie cu un trenci, jeans si tricoul tau preferat.

Colectia capsula Sprandi Classic este acum disponibila in magazinele CCC, pe www.ccc.eu si in aplicatia mobila.

Citește în continuare