Skip to content

Bucatari amatori si profesionisti se pot inscrie pe platforma dedicata gatitului Kittch. Este exclusiv video, poate fi accesata din Romania si e gratuita

Kittch este o noua platforma care permite bucatarilor si celor pasionati de gatit sa castige bani din cursuri de gatit sau vanzarea de produse, tururi in bucatarie, degustari de vin, teste de Retete, interviuri, vizite la piata si diverse prezentari pentru anumite branduri din universul bucatariei si al gatitului.

De asemenea, platforma ofera si posibilitatea de a urmari continut de tip live stream, cu un calendar care anunta utilizatorul despre urmatoarele sesiuni demonstrative de gatit sau dezbateri pe anumite subiecte de interes, ca de exemplu cum te pregatesti pentru a gati la o petrecere, retete de mancare pentru copii, dar si informatii despre bucatariile altor popoare – specialitati indiene, coreene si multe altele. Ideea din spatele acestui stream live este sa existe continut non-stop.

Sesiunile live sunt disponibile si cu versiune de chat, astfel incat spectatorii online sa interactioneze cu bucatarul, iar majoritatea intrebarilor sunt despre ingredientele folosite, de unde au fost procurate sau diverse alte ustensile folosite in video, fiind mult mai accesibil si mai aproape de utilizator decat alte forme de continut video din zona de cooking.

Platforma poate fi folosita atat pentru continut gratuit, cat si in sistem pay-per-view, pentru a sustine creatorul de continut.

Kittch este co-fondat de veteranul media și antreprenorul Brian Bedol, cel care a introdus pe piata canalele de sport care au devenit ulterior ESPN Classic si CBS Sports Network); Doug DeLuca, producatorul executiv la Jimmy Kimmel Live; si Elana Karp, fostul bucatar sef si co-fondator al Plated, compania care a revolutionat piata americana cu meniuri pe care ti le puteai pregati singur, fiind toate Ingredientele intr-o cutie comuna.

Pentru versiunea beta, fondatorii au primit o investitie de 5 milioane de dolari, iar platforma continua sa se dezvolte. Platforma este disponibila si aici.

Citește în continuare