Skip to content

Toate tinutele purtate de Kate Middleton in turneul din Caraibe din aceasta saptamana. Lectie de bun simt si sustenabilitate.

Pentru a celebra Jubileul de Diamant, cel mai tanar cuplu al familiei regale britanice, ducii de Cambridge au facut saptamana aceasta un turneu in Caraibe care a inclus Belize, Jamaica si Bahamas.

Cum Jamaica si-a exprimat intentia ca imediat dupa Jubileu sa se declare republica si sa iasa de sub patronajul Casei Regale, Kate si William au fost intampinati in unele locuri cu proteste si, in ultimul moment, au modificat cateva obiective de vizita din Jamaica.

Dincolo de asta, pentru ducesa a fost un tur de forta vestimentar, cu alegeri care au adus de fiecare data un omagiu discret tarilor care i-au gazduit, dar in acelasi timp pline de glamour si eleganta.

credit foto: Profimedia

Ziua 1. Sosirea in Belize. Kate a purtat un costum Jenny Packham, intr-o culoare care aducea un omagiu discret steagului national al tarii.

Ziua 2. Pentru o serie de activitati menite sa descopere obiceiurile traditionale, Kate a purtat o rochie Tory Burch, clutch Anya Hindmarch si sandale de la Stuart Weitzman pe care mai tarziu, la alte activitati din zi, le-a inlocuit cu espadrile de la Stella McCartney.

Ziua 3. La vizita unui site arheologic a purtat pantaloni Star Raw, sneakers SuperGa si ochelari de soare Ray Ban.

In aceeasi zi la Balul dat de Guvernatorul din Belize a purtat o rochie de seara creatie a britanicilor The Vampure’s Wife si sandale argintii Jimmy Choo.

Ziua 4, la plecarea din Belize catre Jamaica a purtat o jacheta vintage Yves Saint Laurent pe care o are din timpul facultatii, asortata cu o pereche de pantaloni albi, o geanta Mulberry si pantofi aurii Aquazzura.

Cateva ore mai tarziu la sosirea in Jamaica, rochia pe care Kate a purtat-o a fost din nou un omagiu pentru culorile nationale. Rochia este semnata de Roksanda, geanta este Salvatore Ferragamo, pantofii Aquazzura

Ceva mai tarziu, la activitatile in Tranch Town, Kate a imbracat o rochie vintage din 1950 Willow Hilson.

Ziua 5. Pentru o intalnire la colegiul Shortwood din Kingston, Ducesa de Cambridge a imbracat un costum Alexander McQueen, o bluza Ridley London si pantofi Jimmy Choo.

Pentru dineul de stat dat de guvernatorului statului Jamaica, ducesa a imbracat o rochie Jenny Packham.

Ziua 6 a turneului in Caribe, pentru parada militara, Kate a imbracat o rochie alba din dantela Alexander McQueen si o palarie Philip Treacy.

Pentru ultima sa aparitie in Jamaica, la plecarea  din tara, Kate a purtat o rochie Emilia Wickstead cu un detaliu emotionant: o brosa pe care Regina a primit-o cadou, chiar in Jamaica, la o vizita pe care a facut-o in 2002.

Cateva ore mai tarziu la sosirea in Bahamas, pentru ultima parte a turneului in Caraibe, ducesa a purtat din nou o rochie intr-o culoare care apare in steagul tarii. Rochia este creatia Emilia Wickstead, pantofii sunt Gianvito Rossi.

In Bahamas a plouat mult, dar asta nu a impiedicat-o pe ducea sa arate impecabil la o activitate de dupa amiaza. Rochia de culoarea mentei este o creatie Self Portrait.

In aceeasi zi, pentru o regatta Kate si Willliam au aparut imbracati informal si, din nou, au facut fata ploii cu zambetul pe buze. Ducesa a purtat pantaloni scurti Chino, tricou polo Gill Marine, sneakers Superga.

Ultima aparitie in turneu, la receptia de stat Kate a purtat o rochie din satin bleu, o creatie a designerului britanic Phillipa Lepley

Citește în continuare