Skip to content

Disney+ se lanseaza si in Romania. Platforma TV va emite din 14 iunie, iar serialul „Anatomia lui Grey” va putea fi urmarit pe Disney+

Disney+, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company, a anuntat ca Romania este una dintre cele 42 tari si 11 teritorii in care se va lansa postul, incepand cu 14 iunie. Pretul abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei.

Disney+ ofera continut original exclusiv si mii de episoade si filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, dar si divertisment general de la Star.

„Cartea lui Boba Fett” si „The Mandalorian”, seria „Moon Knight”, produsa de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac in rolul lui Steven Grant, „Shang-Chi si legenda celor zece inele”, nominalizat la Oscar, cu Simu Liu si Awkwafina, sunt o parte dintre productiile pe care le vom putea urmari din vara.

Abonatii se vor putea bucura de filmul „Luca” de la Studiourile Disney si Pixar, nominalizat la Oscar, de „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, semnat de Lin Manuel Miranda, film castigator al unui Premiu Oscar, dar si de „Cruella”, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone in rolul legendarei „Cruella de Vil.

Din categoria divertisment general, abonatii vor putea viziona „Eliberati-l pe Guy”, o comedie cu Ryan Reynolds in rolul principal, precum si serialele „Familia Simpson” si „Anatomia lui Grey”.

Serialul ”Anatomia lui Grey” este unul dintre cele mai longevive si iubite productii tv, care a implinit 17 ani pe 27 martie 2022, si a avut sezonul 16 scurtat, din cauza pandemiei de coronavirus, cu doar 21 de episoade, fiind intrerupt pe 13 martie 2020. Echipa filmului a donat din recuzita platoului de filmare stocul de combinezoane, halate, masti si manusi.

Disney+ s-a lansat in 2019, avand in portofoliu majoritatea productiilor The Walt Disney Studios, insa modelul de business urmat cuprinde productii noi in fiecare luna. 

Din vara, publicul din Romania poate urmari filme ca “Baymax”, o serie dupa animatia “Big Hero 6”, “Ms. Marvel”, cu Kamala Khan (Iman Vellani), o adolescenta pakistanezo-americana in varsta de 16 ani, o superfana al Avengers si in special al Capitanului Marvel, on timp ce incearca sa ajunga acasa si la școală în Jersey City, New Jersey, sequel-ul “Hocus Pocus 2”, cu Kathy Najimy, Bette Midler, si Sarah Jessica Parker sau “Disenchanted 2”, cu Amy Adams in rolul principal, tot un sequel.

Utilizatorii vor avea acces la vizionare de inalta calitate si vor putea beneficia de descarcari nelimitate pe zece dispozitive, IMAX Enhanced pentru titlurile selectate, dar si posibilitatea de a crea pana la sapte profiluri diferite.

Serviciul ofera streaming fara reclame, alaturi de o colectie in continua crestere de conţinut original exclusiv, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de actiune si de animatie si scurt metraje.

Citește în continuare