Skip to content

Jucatorul de cricket Shane Warne a fost comemorat in cel mai mare eveniment din Australia. Sir Elton John, Chris Martin, Robbie Williams si Ed Sheeran au cantat la serviciul memorial cu 50.000 de persoane

Credit line: Profimedia

Sir Elton John, Chris Martin, Robbie Williams si Ed Sheeran au cantat la serviciul memorial de stat al lui Shane Warne, intr-un eveniment organizat pe Melbourne Cricket Ground, stadionul australian care poate gazdui peste 100.000 de invitati. Ceremonia a inclus si o interpretare a imnului national al Australiei interpretata de nepoata regretatului Sir Donald Bradman.

Potrivit Mail Online, tributul adus vietii si carierei lui Warne a fost cel mai mare eveniment difuzat din Australia. Evenimentul a fost unul dintre cele mai frumoase si impresionante forme de tribut aduse unui sportiv, cu o organizare impecabila, la care peste 50.000 de fani au luat parte. 

Australianul era considerat unul dintre cei mai mari jucatori de cricket din istorie, care a murit subit, dupa ce a suferit un atac de cord, in timp ce se afla in Thailanda.  

Shane Warne a fost capitanul echipei nationale a Australiei in meciurile internationale de o zi/One Day Internationals si era considerat unul dintre cei mai buni aruncatori din istoria cricketului. Acesta era retras din activitatea de sportiv din 2006, insa era o prezenta constanta in lumea internationala a sportului.

La ceremonie au mai fost prezenti si Russell Crowe, Hugh Jackman, Kylie Minogue, Dannii Minogue, Allan Border, Eric Bana, Greg Norman, Michael Clarke, Sam Newman, Sachin Tendulkar, Andy Lee, Ray Martin, Mark Taylor, Stephen Fleming, Ian Botham, Aaron Hamill Glenn McGrath si Kelly Slater.

Intregul eveniment se poate urmari aici:

Citește în continuare