Skip to content

Actorul Sam Heughan (Outlander) pregateste o carte de memorii. Cartea WAYPOINTS va aparea pe 25 octombrie

Sam Heughan, vedeta din Outlander, este unul dintre actorii care stie sa-si foloseassca foarte bine notorietatea in combinatie cu alte talente ale sale.

Dupa rolul Jamie Fraser in populara poveste de dragoste cu calatorii in timp Outlander, a creat un program de fitness, a lansat  o marca de bauturi spirtoase numita The Sassenach si are doua carti la activ (Heughan a scris doua cartile impreuna cu Graham McTavish, colegul sau de platou din Outlander, despre cultura si traditiile Scotiei, intitulate Clanlands si Clanlands Almanac.)

Recent Heughan  a anuntat ca lucreaza la un volum de memorii intitulat WAYPOINTS, care il va prezenta pe actor pornind „intr-o calatorie de 160 de kilometri in Highlands pentru a-si explora viata si a reflecta asupra punctelor personale care il definesc. Având ca fundal al naratiunii drumul accidentat West Highland Way, Sam scrie o scrisoare de dragoste pentru peisajul salbatic scotian care inseamna atât de mult pentru el – plina de perspective fermecatoare, amuzante, intelepte si iscoditoare asupra lumii prin ochii lui”.

Cartea va debuta in editie cartonata pe 25 octombrie si va fi lansata simultan in SUA si in Marea Britanie.

„Am vrut sa spun povestile si sa impartasesc experientele care m-au modelat, dar pentru a face acest lucru trebuia sa ma provoc si sa petrec ceva timp in compania mea, departe de distragerile vietii de zi cu zi. Iar pentru mine nu exista un loc mai bun pentru a reflecta decât in salbaticia Highlands”, mentioneaza actorul in comunicatul de presa care anunta nou lui proiect.

Citește în continuare