Skip to content

Actorul roman Vlad Ivanov joaca in Infiniti, o miniserie Canal + despre echipajul Statiei Spatiale Internationale. In distributie mai sunt Jarreth Merz (Homeland) si Samal Yeslyamova (premiu de interpretare la Festivalul de la Cannes in 2018)

Din aceasta saptamana, Canal + difuzeaza in prime time o miniserie in sase parti de 52 de minute, intitulata Infiniti. Pentru acest program in limbile franceza, engleza si rusa, regizorul Thierry Poiraud are o distributie internationala condusa de Céline Sallette, in care un rol cheie il are si actorul roman – Vlad Ivanov.

Din distributie mai fac parte Jarreth Merz (pe care l-ati vazut in Homeland) si Samal Yeslyamova, care a obtinut un premiu de interpretare la Festivalul de la Cannes in 2018 pentru Ayka.

Mini seria este un thriller intre spatiu si Kazahstan cu o poveste despre echipajul Statiei Spatiale Internationale care nu mai raspunde si se afla in dificultate. In acelasi timp, un cadavru decapitat si acoperit cu ceara este gasit pe un acoperis din Kazahstan. Acesta este Anthony Kurz, un astronaut american aflat in prezent intr-o misiune pe ISS. Anna Zarathi, o astronauta franceza, concediata din programul spatial, si Isaak Turgun, un politist kazah renegat de echipa sa, vor incerca sa rezolve acest caz ciudat.

Filmarile pentru acest thriller au durat 14 saptamâni si au avut loc in Ucraina, Kazahstan si Franta.

Cel mai probabil, dupa ce va fi difuzat pe Canal +, mini seria va fi vanduta catre Netflix sau Amazon, asa cum se intampla adesea cu productiile acestui canal de televiziune.

Vlad Ivanov este actorul roman care joaca cel mai mult in strainatate in filme alaturi de actorii din “A List”.

Cariera lui internationala a inceput odata cu succesul in filmul “4 luni, 3 saptamani si 2 zile” (regia Cristian Mungiu) cand rolul Bebe i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur si mentiuni in topurile de specialitate pentru cel mai bun actor al anului 2007 la nivel global.

A jucat mult in filmele lui Sergei Loznitsa (My Joy, In The Fog), dar si in filme regizate de castigatorul premiului Oscar, Laszlo Nemes (“Sunset”) sau  alaturi de Jim Carey in “Dark Crimes” sau Chris Evans, Tilda Swinton, Octavia Spencer in “Snowpiercer”.

Continua sa joace si teatru si il puteti vedea in cateva spectacole de la Teatrul Bulandra din Bucuresti.

foto Canal +

Citește în continuare