Skip to content

(video) Primul trailer al sezonului 2 din „The Flight Attendant”. Primele 2 episoade vor fi lansate pe HBO Max pe 21 aprilie.

Dupa succesul primului sezon, HBO Max va lansa al doilea sezon din „The Flight Attendant” incepand cu 21 aprilie. Seria care o are ca protagonista pe Kaley Cuoco va prezenta cate 2 episoade in primele 2 saptamani urmate de un episod pe saptamana pana pe 26 mai.

In primul sezon din „The Flight Attendant”, Cassie, o insotitoare de bord care consuma prea mult alcool, se trezeste dupa o noapte de petrecere langa un pasager bogat (Michiel Huisman), doar ca acesta este mort in patul sau de hotel. Ea incearca sa rezolve crima – si sa se exonereze pe ea insasi – dar descopera o retea de traficanti si ucigasi platiti. Ea aproape ca este ucisa in acest proces de aflare a adevarului.

In total, sezonul al doilea are 8 episoade in care va fi continuata povestea lui Cassie Bowden si vor introduse peste 10 personaje noi, unul dintre ele fiind jucat de Sharon Stone.

Conform descrierii oferite de HBO Max si a trailerului lansat in urma cu cateva ore, personajul lui Cassie traieste linistit, lucrand ca agent sub acoperire pentru CIA in timpul liber. Dar cand o misiune in strainatate o face sa asiste, din neatentie, la o noua crima, ea va fi incurcata intr-o alta intriga internationala.

Sezonul al doilea a fost filmat in Los Angeles, Berlin si Reykjavik iar momentan nu se stiu alte detalii despre scenariu. Primul sezon a fost bazat in intregime pe romanul „The Flight Attendant” scris de Chris Bohjalian.

In trailerul de mai jos, Cuoco vorbeste despre „o calatorie pe care nu o vei uita”, in timp ce Cassie (Zosia Mamet) si Max (Deniz Akdeniz) au facut o schimbare majora in vietile lor. Alaturi de ei vor mai reveni, din distributia primului sezon, Griffin Matthews, Rosie Perez, T.R. Knight, Yasha Jackson siAudrey Grace Marshall.

Noul sezon va include si noi personaje care vor fi jucate de Sharon Stone, Mo McRae, Callie Hernandez, JJ Soria, Alanna Ubach, Cheryl Hines, Jessie Ennis, Mae Martin, Margaret Cho, Santiago Cabrera si Shohreh Aghdashloo.

Sharon Stone este Lisa Bowden, mama instrainata a lui Cassie, care in continuare va pastra distanta. 

„The Flight Attendant” a fost dezvoltat de Steve Yockey, care este co-showrunner alaturi de Natalie Chaidez. Yockey si Natalie Chaidez sunt si producatori executivi impreuna cu Greg Berlanti, Sarah Schechter, David Madden, Suzanne McCormack si Silver Tree.

Primul sezon al serialului este disponibil publicului pe HBO MAX.

In varsta de 36 de ani, Kaley Cuoco a devenit cunoscuta in SUA in sitcom-ul „8 Simple Rules” in rolul lui Bridget Hennessy pe care l-a jucat din 2002 pana in 2005. 

Cuoco a devenit celebra in jurul lumii incepand cu anul 2007 cand a jucat in primul sezon al serialului devenit fenomen „The Big Bang Theory”. A petrecut 12 sezoane in rolul lui Penny, in ultimele sezoane castiga in jur de 1 milion de dolari pentru fiecare episod al seriei. 

Rolul din „The Flight Attendant” i-a oferit lui Cuoco prilejul sa arate ca poate juca mai mult decat „blonda amuzanta de vizavi” iar prestatia din primul sezon i-a adus prima nominalizare la Globurile de Aur si la premiile Emmy din cariera. Din pacate, a pierdut trofeul Emmy in fata lui Jean Smart din „Hacks” dar a fost remarcata de agentii de casting care i-au oferit roluri in 2 lungmetraje care vor fi lansate in curand: „Meet Cute” si „The Man from Toronto”.


 

Citește în continuare