Skip to content

La 8 ani de la ultima lor aparitie,Walter White si Jessy Pinkman din „Breaking Bad” se intorc intr-un nou serial. Cele doua personaje iconice vor fi prezente in al saselea sezon “Better Call Saul”

Cele doua personaje principale din „Breaking Bad” isi vor face aparitia in cel de-al saselea sezon al serialului „Better Call Saul”, la mai bine de opt ani de la sfârsitul serialului.

Cei mai cunoscuti traficanti de droguri de pe micul ecran vor reveni pe ecrane. In Better Call Saul, serialul derivat din Breaking Bad, Bryan Cranston si Aaron Paul isi vor relua rolurile iconice : Walter White si Jessy Pinkman. Stirea a fost anuntata de Peter Gloud, unul dintre coproducatorii serialului Better Call Saul, care a participat la un festival d efilm ambata in Los Angeles.

Daca cele doua personaje iconice vor fi prezente in acest al saselea sezon, Peter Gould nu a dat foarte multe detalii in privinta rolurilor pe care le vor avea in poveste. „Nu vreau sa stric nimic pentru public, dar voi spune ca prima intrebare care ni s-a pus la inceputul serialului a fost: „Ii vom vedea pe Walt si Jesse in serial?” In loc sa evit intrebarea, voi spune doar da”, a declarat el. „Cum, in ce circumstante sau orice altceva, va trebui sa aflati singuri”, a continuat el.

Ultimul episod din Breaking Bad a fost difuzat pe 29 septembrie 2013 in SUA. Asadar, la opt ani si jumatate de la ultima lor aparitie in calitate de producatori de metamfetamina, Walter White si Jessy Pinkman se vor intoarce.

Parte din campania de promovare a nouui sezon Better Call Saul,  Bob Odendirk, care il interpreteaza pe Saul Goodman a alutat prezenta celor doi in cele doua seriale. „Personal, simt ca cele doua seriale sunt chiar mai impletite ca niciodata in ultimul sezon. Si cred ca este surprinzator si misto, si te va face sa vrei sa te uiti din nou la Breaking Bad”.

Lansarea acestui al saselea si ultimul sezon din Better Call Saul va avea loc luni, 18 aprilie, in Statele Unite, urmand sa ajunga pana la sfarsitul anului in difuzare Europa

Citește în continuare