Skip to content

Castigatorul premiului Oscar, Cuba Gooding Jr. a pledat vinovat la o acuzatie de atingeri fortate intr-un dosar penal in care este acuzat ca a violat trei femei in cluburi de noapte. Actorul are plangeri de la peste 20 de femei

Cuba Gooding Jr. a pledat vinovat la o acuzatie de atingeri fortate intr-un dosar penal in care este acuzat ca a violat trei femei in cluburi de noapte din Manhattan in 2018 si 2019, potrivit Associated Press.

Gooding a fost arestat in iunie 2019 dupa un incident intr-un club din Manhattan, a fot eiberat rapid, iar procesul a fost amânat de mai multe ori. O femeie in vârsta de 29 de ani a declarat politiei ca Gooding i-a strâns sânii fara consimtamântul ei la Magic Hour Rooftop Bar & Lounge. Dupa acest incident, alte doua femei au venit cu acuzatii de atingeri nepotrivite. Una dintre femei, care a fost chelnerita la TAO Downtown, a sustinut ca Gooding i-a ciupit fesele in clubul de noapte in 2018. O alta femeie a sustinut ca Gooding a atins-o cu forta in mod nepotrivit la clubul de noapte LAVO New York in 2018.

Gooding a pledat vinovat pentru acuzatia privind clubul de noapte LAVO. Anterior, el a pledat nevinovat la alte sase acuzatii de delict minor si negase toate celelalte acuzatii. In total, 20 de femei au iesit in fata pentru a-l acuza pe Gooding ca le-a pipait sau le-a sarutat cu forta in incidente care dateaza de doua decenii, potrivit The New York Times.

In august 2020, Gooding a fost acuzat, de asemenea, ca a violat o femeie in 2013, iar cazul e afla pe rol la judecata.

Cuba Gooding Jr este castigatorul unui premiu Oscar pentru cel mi bun actor in rol secundar pentru interpretarea sa din Jerry Maquire in 1996 (unde a jucat alaturi de Tom Cruise).

Actorul care are 54 de an, este casatorit si are 3 copii si a mai jucat in filme cu mare succes la public ca A Few Good Men, Men Of Honor, A Good As it Gets, People vs O J Simpson:American Crime Story.

Citește în continuare