Skip to content

Echipa serialului “The Crown” a anuntat casting pentru actrita care o va juca pe Kate Middleton. Pauline Chalamet, Camilla Luddington (“Grey’s Anatomy”), cantareata Amy Shark si Allison Williams (“Girls”) printre propunerile anuntate de presa britanica.

Variety.com scrie ca a vazut anuntul de casting pentru „o tanara actrita exceptionala care sa o interpreteze pe Kate Middleton”. „Este un rol bun in aceasta drama premiata si cautam o asemanare fizica puternica”, sustine Variety ca e precizat in anuntul echipei serialului “The Crown”.

La cererea de casting au fost atasate fotografii cu Middleton la inceputul anilor 2000; Kate, pe atunci studenta, se numeste acum Catherine, Ducesa de Cambridge. Luna trecuta a aparut si un anunt de casting pentru un Print William si un Print Harry adolescenti.

Apelurile de casting dau o idee despre ceea ce ar putea astepta telespectatorii din sezonul 6, care urmeaza sa fie filmat in Marea Britanie in luna august a acestui an.

Desi producatorii nu-si dezvaluie niciodata povestile in avans, 2001 este anul in care printul William, in varsta de 19 ani, si-a inceput cursurile de licenta la Universitatea St Andrew’s din Scotia, unde a cunoscut-o pe viitoarea sa sotie, Kate Middleton.

Se pare ca William si-a dat seama ca Middleton era femeia potrivita pentru el dupa ce aceasta a defilat pe podium purtand o rochie neagra transparenta care ii arata costumul de baie din doua piese in timpul unei prezentari de moda studentesti de caritate.

Este, de asemenea, anul in care printul Harry ar fi fost prins „fumand in mod regulat canabis si consumand alcool”, potrivit relatarilor din ziarele de la acea vreme, ceea ce l-a determinat pe printul Charles sa il duca pe tanarul print la un centru de dezintoxicare pentru consumatorii de heroina, in incercarea de a-l speria.

Ambii printi – precum si Middleton – au fost obisnuiti pe scena cluburilor londoneze la mijlocul anilor ’90.

Presa britanica a inceput deja sa faca speculatii, propuneri si pariuri pentru cine ar putea interpreta rolul adolescentei Kate Middleton, in anii 90 rebela, iar astazi considerate una dintre cele mai elegante si mai rafinate femei din lume

Printre propuneri este cantareata Amy Shark, foarte cunoscuta in Australia pentru albumul, Cry Forever. Amy are 35 de ani si i se spune adesea ca seamana cu Kate Middleton.

Un alt nume anuntat de presa britanica e Daisy Ridley care a jucat in Star Wars si are 30 de ani. Ea a fost anuntata in social media inca din 2020 drept actrita care o va interpreta pe Kate, dar echipa The Crown nu a confirmat niciodata.

Annabel Scholey (38 de ani) cunoscuta pentru rolurile din “Medici” si “Brittania” e si ea pe lista, cum este si Allison Williams, vedeta din “Girls”, care a mai interpretat-o pe Kate in cateva parodii pentru televiziune.

Camilla Luddington, Jo Wilson din “Grey’s Anatomy”,  e si ea pe lista. In 2011 a interpretat-o pe ducesa intr-un film pentru televiziune care se numese “William & Kate”.

Maude Apatow, fiica lui Leslie Mann si a regizorului Judd Apatow, in varsta de 24 de ani, acum vedeta in Euphoria are si ea o  sansa la acest rol foarte ravnit, tot asa cum in carti se afla si Daisy Edgar-Jones pe care publicul a descoperit-o in rolul Marianne Sheridan in “Normal People”. Are 23 de ani, acent britanic natural si un chip de inger, deci e pe lista scurta anuntata de presa.
Pauline Chalamet, sora mai mare a lui Timothée, ar putea fi o buna lovitura pentru audienta. Are 30 de ani, seamana cu Kate, are insa o mica problema, a jucat in “The Sex Lives of College Girls” unde au fost foarte multe secvente de sex si a fost mai tot timpul dezbracata complet.

Sezonul 5 al serialului „The Crown” va fi difuzat in noiembrie, cu o noua distributie care va prelua rolul familiei regale in anii 1990, inclusiv Imelda Staunton in rolul Reginei Elisabeta, Jonathan Pryce in rolul Printului Philip, Lesley Manville in rolul Printesei Margaret, Dominic West in rolul Printului Charles, Elizabeth Debicki in rolul Printesei Diana si Olivia Williams in rolul Camilla Parker Bowles. Jonny Lee Miller va aparea, de asemenea, in rolul premierului John Major.

Citește în continuare