Skip to content

Kate Middleton in fotografii omagiu pentru istoria regalitatii. La aniversarea a 40 de ani ai Ducesei de Cambridge, Palatul Kensington face publice 3 noi portrete.

Pentru a marca cea de-a 40-a aniversare a lui Kate Middleton, Palatul Kensington a publicat trei noi portrete ale ducesei de Cambridge, realizate de fotograful italian Paolo Roversi.

Imaginile, care au fost realizate la sfârsitul anului trecut in Kew Gardens, o infatiseaza pe Kate purtând rochii Alexander McQueen si bijuterii mostenite de la soacra sa, Printesa Diana, si imprumutate de la bunica sa, Regina Elisabeta.

Una dintre imagini, in special, aminteste de un alt membru al familiei regale: Printesa Margaret.

Portretul alb-negru din profilul lui Kate, in care aceasta poarta o rochie fara umeri cu accente de fundita, seamana destul de mult cu un portret al regretatei surori a reginei, Margaret, care a fost realizat de Cecil Beaton in onoarea celei de-a 19-a aniversari a printesei, in 1949.

In acea imagine, Printesa Margaret poarta, de asemenea, o rochie eterica, de culoare crem, fara umeri, desi Margaret a optat pentru un colier de perle cu cinci fire, in timp ce Kate a ales sa renunte la colier, facând in schimb o declaratie cu cerceii ei, care au fost purtati cândva de Printesa Diana.

Citește în continuare