Skip to content

(Video) La doua zile de la premiera Top Gun: Maverick, Tom Cruise (59 ani) face publice primele imagini din Mission Impossible 7. In trailer e si o cascadorie pe care a facut-o singur.

Tom Cruise e actorul care atunci cand Hollywood-ul nu a vrut sa-i dea ce-si dorea, si-a luat singur.

A creat franciza Mission Impossible ca o replica  la filmele cu supereroi sau super spioni in care nu era distribuit; si-a negociat prin propria companie distributia si aparita in festivalurile internationale de filme de arta pentru ca nimeni nu-l invita sa joace in asemenea filme.

Si iata-l acum la 59 de ani, cu premiera la Cannes (Top Gun: Maverick) si, intr-o coordonare inteligenta pentru ca sunt foarte multi ochi pe el, cu lansarea unui prim teaser pentru noul Mission Impossible, cel cu nr 7.

Ieri, la doar cateva zile de la premiera de la Cannes si cea in fata familiei regale cu Top Gun, Cruise a prezentat imagini din Mission Impossible – Dead Reckoning Part One.

Desi trailerul nu dezvaluie prea multe despre intriga filmului, acesta ofera o prima imagine actorilor noi in franciza, inclusive cu Hayley Atwell in rolul noului personaj Grace si  cu Esai Morales in rolul peronajului principal negativ.

Hayley Atwell

Sunt prezentate mai multe secvente de actiune, inclusiv o lupta cu lunetisti in timpul unei furtuni in desert, o bataie cu pumnii intr-un club de noapte si o urmarire pe tren in miscare. Trailerul se incheie cu o imagine a lui Cruise, celebru pentru ca isi face singur cascadoriile cand e vorba de filmele aflate in propria franciza, conducand o motocicleta pe marginea unei stanci si arucandu-se in gol de la mare inaltime .

„Dead Reckoning” este scris si regizat de Christopher McQuarrie, care a mai regizat „Rogue Nation” in 2015 si „Fallout” in 2018. „Part One” va fi urmat de „Dead Reckoning: Partea a doua”, in 2024, care se asteapta sa fie ultima aparitie a lui Cruise in rolul lui Ethan Hunt. „Part One” este produs de Cruise, McQuarrie, J.J. Abrams, David Ellison si Jake Meyers si distribuit de Paramount Pictures.

„Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” va fi lansat in cinematografe pe 14 iulie 2023.

Citește în continuare