Skip to content

Galerie foto Cannes Film 2022 prima zi. Premiera Top Gun Maverick, prezentarea juriilor

Prima zi la festivalul de film de la Cannes a fost pentru foto call (sedinte foto scurte, de zi) cu juriile din sectiunile competitionale si cateva dintre filmele care au avut proiectii miercuri.

A fost insa si premiera filmului Top Gun Maverick, continuarea filmului din 1986 care ar fi trebuit sa ajunga pe ecrane in 2020. Cruise care e si producatorul filmului a declarat ca pentru el era absolut exclus ca filmul sa aiba premiera pe platformele de streaming si nu in cinematografe.

Iata cateva imagini din timpul zilei

Chiar si inainte de a se vedea o singura scena din „Top Gun: Maverick”, inainte de premiera de miercuri seara la Cannes, publicul si-a aratat simpatia fata de Tom Cruise cu ropote de aplauze care au depasit 5 minute.

Actorul a primit si un Palme d’Or onorific care a parut cu adevarat să-l ia prin surprindere.

Intrarea pe covorul rosu a echipei filmului fost un spectacol extravagant care a inclus apariția a opt avioane de vanatoare care au aruncat fum rosu, alb si albastru in spatele lor, in timp ce Cruise si alti membri ai distributiei filmului priveau din fata palatului in care urma sa fie proiectia.

Parte din festivalul de film de la Cannes sunt aniverarile si petrecerile conexe, organizate de sponsorii festivalului, foarte multi din zona glam, evenimente care aduc o multime de celebritati in festival si dau pozitionarea super up market a evenimentului. Aseara a fost si petrecerea L’Oreal la care au participat actritele care reprezinta imaginea brandului.

Elle Fanning si Eva Longoria au avut o zi aglomerata pentru ca au fost si la premiera Maverick pe covorul rosu. Partea mai putin vazuta a acestui festival e munca „echipelor de glam” – cele are au in grija tinutele si aparitiile vedetelor – care le ajuta sa schimbe mai multe tinute intr-o zi si sa participe in aceeasi seara la multe evenimente.

Citește în continuare