Skip to content

Serialul „Grace si Frankie” ar putea avea un spin-off

Jane Fonda si Lily Tomlin s-au intoars pe 29 aprilie pentru a-si relua rolul unei perechi de femei divortate ai caror soti (interpretati de Martin Sheen si Sam Waterston in rolurile lui Robert si Sol) sunt homosexuali si le parasesc. Insa Netflix a anuntat ca acest sezon 7 este si ultimul, ceea ce a dus la un val de reactii peste tot in lume, pentru ca cele doua doamne au cucerit publicul de toate varstele.

De curand, presa internationala de specialitate a anuntat ca s-ar putea ca serialul sa aiba un spin-off, de aceasta data in prim plan sa fie June Diane Raphael, personajul Brianna.

„Fanii vor vedea ca, in felul in care se termina ultimul sezon, sunt mai multe de spus despre povestea Briannei”, a spus June Diane Raphael pentru publicatia The Hollywood Reporter. „In acelasi mod in care originalul abordeaza ce inseamna sa fii in anii 70 si 80, cred ca explorand ce anume inseamna sa fii o femeie de varsta mijlocie fara copii sau un soț este la fel de interesant,” a adaugat actrita. Ideea a inceput sa se concretizeze in timpul filmarilor sezonului 4 si 5, dupa care a abordat producatorii si s-a angajat in acest proiect secundar cu Howard J. Morris, co-creatorul seriei „Grace si Frankie”.

Pana acum, presa internationala a mentionat ca Netflix a comandat noul scenariu, insa nu sunt mai multe informatii despre acest viitor spin-off.

„Grace si Frankie” s-au lansat pentru prima data pe Netflix în 2015, iar serialul s-a incheiat cu un total de 94 de episoade si este cea mai lunga serie originala a serviciului de streaming.

Anul trecut, actrita Jane Fonda, premiata cu Oscar pentru rolurile din „Klute” si „Coming Home”, a primit trofeul onorific Cecil B. DeMille la gala de decernare a Globurilor de Aur.

Jane Fonda, in varsta de 84 de ani, este actrita si producatoare. Fiica actorului Henry Fonda, ea a debutat in film la varsta de 23 de ani, dupa ce a urmat cursuri de actorie cu Lee Strasberg.

Este castigatoare a doua premii Oscar – pentru „Klute” (1971) si „Coming Home” (1978) -, a sapte Globuri de Aur, a doua trofee BAFTA si a fost distinsa cu Palme d’Or onorific, in 2007. A jucat in peste 50 de filme artistice si de televiziune.

Jane Fonda este cunoscuta si pentru actiunile activiste inca din anii 1970, cand milita impotriva razboaielor. Din 2019, a inceput seria de actiuni „Fire Drill Fridays”, in care in fiecare zi de vineri, prostesteaza la Capitoliu fata de masurile ce trebuie luate cu privire la schimbarile climatice. Actorii Sam Waterston, Ted Danson, Catherine Keener, Rosanna Arquette si Joaquin Phoenix ii sustin cauza.

Citește în continuare