Skip to content

Jane Fonda si Lily Tomlin revin pe 29 aprilie in „Grace si Frankie” pe Netflix. Acesta este sezonul 7 si ultimul

Jane Fonda și Lily Tomlin se vor intoarce pe 29 aprilie pentru a-si relua rolul unei perechi de femei divortate ai caror soti (interpretati de Martin Sheen si Sam Waterston in rolurile lui Robert si Sol) sunt homosexuali si le parasesc.

Din distributie mai fac parte si Baron Vaughn (Nwabudike), Ethan Embry (Coyote), Brooklyn Decker (Mallory), June Diane Raphael (Brianna), Peter Cambor (Barry), Lindsey Kraft (Allison), Marsha Mason (Arlene), Tim Bagley (Peter), Peter Gallagher (Nick Skolka) și Christine Woods (Jessica).

In ultimul dintre cele patru episoade care au aparut in august 2021, Nick a fost eliberat din inchisoare si plasat in arest la domiciliu, spre marea suparare a lui Grace, care spera sa mai ramana cativa ani dupa gratii. Nwabudike, intre timp, era pe cale sa obtina o circumcizie la domiciliu de la rabinul sau, in timp ce casa lui Sol si Robert a fost sparta, iar Coyote a decis sa-si vanda moneda Sacagawea pentru a putea cumpara o casa.

„Grace si Frankie” s-au lansat pentru prima data pe Netflix în 2015. Acesta este al saptelea sezon si ultimul.

Sezonul final va avea 16 episoade, iar serialul se va incheia cu un total de 94 de episoade si este cea mai lunga serie originala a serviciului de streaming.

Dolly Parton va juca in serie si se va reuni cu personajale centrale interpretate de Jane Fonda si Lily Tomlin, un trio cunoscut publicului din filmul „9 to 5.”

Anul trecut, actrita Jane Fonda, premiata cu Oscar pentru rolurile din „Klute” si „Coming Home”, a primit trofeul onorific Cecil B. DeMille la gala de decernare a Globurilor de Aur.

Jane Fonda, in varsta de 84 de ani, este actrita si producatoare. Fiica actorului Henry Fonda, ea a debutat in film la varsta de 23 de ani, dupa ce a urmat cursuri de actorie cu Lee Strasberg.

Este castigatoare a doua premii Oscar – pentru „Klute” (1971) si „Coming Home” (1978) -, a sapte Globuri de Aur, a doua trofee BAFTA si a fost distinsa cu Palme d’Or onorific, in 2007. A jucat in peste 50 de filme artistice si de televiziune.

Jane Fonda este cunoscuta si pentru actiunile activiste inca din anii 1970, cand milita impotriva razboaielor. Din 2019, a inceput seria de actiuni „Fire Drill Fridays”, in care in fiecare zi de vineri, prostesteaza la Capitoliu fata de masurile ce trebuie luate cu privire la schimbarile climatice. Actorii Sam Waterston, Ted Danson, Catherine Keener, Rosanna Arquette si Joaquin Phoenix ii sustin cauza.

Recent, Jane Fonda a lansat o carte despre activitatea sa activist si propune solutii pentru combaterea crizei climatice.

In carte, actrita in varsta de 84 de ani face un mix de anecdote personale si discutii pe teme personale cu interviurile luate unor specialisti cunoscuti in protectia mediului.

“Tot ce am invatat si ce trebuie sa stiti despre criza climatica este aici, de la experti si persoanele din linia intai a crizei, cei care vin cu povesti si idei care va vor schimba modul in care ganditi. Pe mine m-au schimbat. In plus, ofera idei clare pentru a raspunde la intrebarea: Eu ce pot sa fac?” a declarat Fonda pe site-urile de socializare.

Citește în continuare