Skip to content

(video) Royal Philharmonic Orchestra a reinregistrat jingle-ul McDonald’s pentru Queen’s Platinum Jubilee

Lantul de fast-food McDonald’s o celebreaza in acest weekend pe Regina Elisabeta pentru cei 70 de ani ai Reginei pe tron cu un jingle special, inregistrat alaturi de Royal Philharmonic Orchestra.

Pentru aceasta ocazie, 35 de instrumentisti din Royal Philharmonic Orchestra au schimbat sloganul McDonald’s „I’m lovin’ it” cu „one’s lovin’ it”, o celebrare a aniversarii Jubileului de Platina a reginei.

Noul jingle il va inlocui pe originalul in reclamele TV si radio ale marcii pe parcursul weekendului dedicat jubileului, care are loc la acest sfarsit de saptamana.

Festivitatile care marcheaza al 70-lea an de domnie au inceput pe 2 iunie si cuprind patru zile de celebrari la care sunt asteptati sa participe milioane de oameni din intreaga tara si din toata lumea.

La deschidere, Elisabeta a II-a si-a exprimat speranta ca urmatoarele zile sa fie un prilej de „reflectie asupra a tot ce s-a realizat in ultimii 70 de ani” si le-a cerut compatriotilor sai „sa priveasca spre viitor cu incredere si entuziasm”.

De asemenea, 1.500 de militari, 250 de cai si fanfare cu 400 de muzicieni, au participat la salutul regimentelor armatei britanice, numit „Trooping the Colour”. Parada desfasurata in curtea interioara a palatului Buckingham marcheaza in mod traditional aniversarile suveranei.

La sfarsitul paradei, 70 de avioane ale armatei britanice, inclusiv patrula acrobatica de la Royal Air Force, Red Arrows, au survolat Palatul Buckingham timp de sase minute, exact cand membrii activi ai familiei regale au aparut in balcon ca sa salute multimea.
Pentru acest Jubileu de Platina, aproximativ 200.000 de evenimente locale sunt prevazute in regat pentru cele patru zile de festivitati.
Dimensiunea istorica a acestui eveniment se afirma prin omagii, reviste comemorative, expozitii, retrospective, emisii speciale de monede, concerte si concursuri.
De la momentul salutului multimii, au lipsit din balcon printul Harry si sotia lui, Meghan, desi se aflau in palat in acel moment, la fel si printul Andrew, care are de achitat milioane de lire sterline pentru a evita un proces pentru viol.
https://www.urban.ro/meghan-markle-printul-harry-jubileul-reginei/

Citește în continuare