Skip to content

Lady Gaga este in discutii pentru a fi parte din Joker 2, alaturi de Joaquin Phoenix. Filmul va fi un musical

Publicatia The Hollywood Reporter a anuntat in exclusivitate ca Lady Gaga este in discutii pentru a juca alaturi de Joaquin Phoenix in „Joker 2”, continuarea filmului castigator al Oscarului in 2019, bazat pe personajul DC.

Saptamana trecuta, regizorul Todd Phillips a anuntat via Instagram ca va fi un sequel al filmului „Joker” din 2019 si a postat inclusiv coperta scenariului, scris de Phillips si Scott Silver, colaboratorul sau la primul film, care are titlul „Joker: Folie à Deux”.

Desi Phillips nu a dat niciun detaliu despre subiectul noului film „Joker” in postarea sa de pe Instagram, titlul ofera cateva implicatii intrigante. Tradus literal ca „nebunie impartasita”, folie à deux este un termen laic pentru tulburare deliranta. Acest lucru s-ar putea referi la modul in care ticalosia lui Arthur este imbratisata pe scara larga de Gotham City in primul film, dar ar putea sugera, de asemenea, ca continuarea lui Phillips va aduce propria sa interpretare a principalei (si, de fapt, singurei) partenere a lui Joker in viata, crima si nebunie, Harley Quinn – care a fost interpretata in alte adaptari DC de Margot Robbie (in live-action) si Kaley Cuoco (in animatie).

Conform The Hollywood Reporter, este posibil ca aceasta continuare a Joker sa fie un musical, iar prezenta Lady Gaga sa fie elementul central al noii productii.

Detaliile despre personajul ei sunt inca secrete, dar Joker este cunoscut pentru relatia sa abuziva cu Harley Quinn, psihiatra sa de la Arkham Asylum, care se indragosteste de el si devine partenera sa.  

Traditional, Harley Quinn a fost interpretata de Margot Robbie in cele doua filme „Suicide Squad” si in spin-off-ul „Birds Of Prey”. Intr-o declaratie recenta a sa, aceasta a spus ca nu este sigura cand o va juca din nou pe Quinn pentru ca nu are nimic programat in acest sens.  

Phillips si Lady Gaga au mai lucrat impreuna inainte, cu Phillips producator la „A Star is Born” din 2018.

Citește în continuare