Skip to content

TLC difuzeaza maine, 15 iunie, documentarul „Johnny & Amber: Adevar sau minciuni?”. Filmul in doua parti – fiecare cu perspectiva unui membru al cuplului – vorbeste despre primul proces dintre cei doi actori

Documentarul in doua parti „Johnny & Amber: Adevar sau minciuni?” este difuzat miercuri, 15 iunie, la ora 21:55, la TLC..

Cele doua segmente de cate o ora prezinta doua perspective polarizate care exploreaza una dintre cele mai mari batalii juridice publice din ultimul deceniu. Documentarul pune in lumina acuzatiile de abuz domestic facute intre Johnny Depp si Amber Heard, dar si cazul de calomnie instigat de Depp impotriva News Group Newspapers Ltd.

Seria originala discovery+ prezinta interviuri exclusive ample cu avocatii care au reprezentat ambele parti, David Sherborne si Sasha Wass QC. Acestia reexamineaza cazul atat de mult dezbatut atat in opinia publica, cat si in instantele de judecata.

Documentarul examineaza dovezile utilizate pe parcursul procesului din Marea Britanie, inclusiv inregistrari video, fotografii, mesaje text si inregistrari audio realizate chiar de catre cuplu. Cu ajutorul lor, el ofera o analiza unica a ceea ce s-a intamplat in spatele titlurilor senzationale si pune sub lupa problema extrem de importanta si complexa a abuzului domestic.

Prima parte, „Povestea lui Johnny” este difuzata miercuri, 15 iunie, la ora 21:55, urmata la ora 23:00 de partea a doua, „Povestea lui Amber”.

Citește în continuare