Skip to content

Un serial spinoff din „Game of Thrones”, bazat pe personajul Jon Snow se afla in dezvoltare la HBO.

Variety scrie ca Kit Harington ar urma sa isi reia rolul eroului preferat de fani in serialul live-action, care ar avea loc dupa evenimentele din „Game of Thrones”.

In ultimul sezon din „Game of Thrones”, Snow si-a dat seama de adevarata sa identitate si ca ar putea fi mostenitorul Tronului de Fier. Serialul s-a incheiat cu exilul sau din Westeros, in timp ce pleaca in Padurea Bântuita impreuna cu Fantoma si salbaticii pentru a incepe o noua viata.

Deoarece continuarea aventurilor lui Jon Snow ar avea loc dupa ultimul sezon din „Game of Thrones”, este posibil ca personaje familiare – cum ar fi fratii sai vitregi Arya Stark (Maisie Williams) si Sansa Stark (Sophie Turner) – sa fie si ei in poveste.

Viitorul spinoff al HBO, „House of the Dragon”, care este plasat cu 200 de ani inainte de serialul original, va avea premiera pe 21 august. Alte spinoff-uri din „Game of Thrones” aflate in dezvoltare includ „Tales of Dunk and Egg”, „10.000 Ships”, „9 Voyages”, „Flea Bottom” si un serial de animatie.

In perioada in care a jucat in „Game of Thrones”, Harington a fost nominalizat la doua premii Emmy, la categoria actor in rol secundar si actor principal intr-un serial drama.

Dupa ce serialul s-a incheiat in 2019, Harington a ramas fidel povestilor de aventura si a jucat in „Eternals” de la Marvel in rolul lui Dane Whitman, a aparut intr-un episod din „Modern Love” de la Amazon si a fost capul de afis al spectacolului inspirat de piesa „Henry V” a lui Shakespeare care s-a jucat la Donmar Warehouse in Londra.

Citește în continuare