Skip to content

Festivalul International de Teatru de la Sibiu anunta realizarea unui parteneriat cu platforma TikTok. Premiera absoluta la nivel mondial: primul spectacol de teatru transmis live pe TikTok. Alte 4 evenimente vor fi pe platforma.


In parteneriatul cu Tik Toc initiat de FITS va putea fi urmarit live spectacolul #acedesiguranta@tiktok, in regia lui Bobi Pricop, text de Ionut Suciu, o coproductie Teatrul National „Marin Sorescu” Craiova, Teatrul „Andrei Muresanu” Sfântu Gheorghe, Teatrul de Stat Constanta si Teatrul de Nord Satu Mare.

Spectacolul este programat la FITS, in sala de la etaj a Teatrului Gong, si, live, pe TikTok, in 3 iulie, ora 16.

Spectacolul regizat de Bobi Pricop face parte dintr-o serie de cinci evenimente artistice care vor fi transmise, live, de la FITS, pe platforma TikTok.


Cel de-al treilea show transmis live pe TikTok de la FITS 2022 ii aduce pe scena din Piata Mare (dar si pe micile ecrane), de la ora 21, pe columbienii de la AAINJAA cu spectacolul OUKTAPÜNAWAA – o explozie de sunete puternice si energie generate de tobe rituale. Absolut imposibil de stat pe loc. 
Probabil cel mai incendiar dintre cele cinci evenimente transmite live de la FITS pe TikTok este spectacolul austriac „O iubire in flacari”. Markus Kapeller si Irene Schuberth ne prezinta un spectacol de foc la inaltime: se invârt in aer, tinuti in chingi de foc, cu piese de recuzita create special pentru acest spectacol, totul pe ritmuri muzicale antrenante.


Festivalul International de Teatru de la Sibiu este cea mai mare sarbatoare a artelor spectacolului, se afla la cea de a 29-a editie, iar in acest an are loc intre 24 iunie si 3 iulie.

Pentru zece zile, orasul si imprejurimile sale vor fi gazda a peste 3500 de participanti din 75 de tari, iar publicul este asteptat la peste 800 de evenimente in 80 de spatii de joc.

Citește în continuare