Skip to content

(video) Primul trailer al blockbusterului „Amsterdam” in regia lui David O. Russell. Cu Robert De Niro, Christian Bale, Chris Rock, Margot Robbie, Rami Malek, Anya Taylor-Joy, Taylor Swift, Zoe Saldaña, Mike Myers si John David Washington.

In timp ce saptamana aceasta il puteti vedea pe Christian Bale intr-o transformare spectaculoasa in noul film „Thor: Love and Thunder”, actorul se pregateste de un alt blockbuster care va fi lansat in toamna acestui an. Cu o distributie incarcata cu nume mari, „Amsterdam” este noul proiect regizat de David O. Russell.

De altfel, „Amsterdam” este revenirea lui Russell in Hollywood, ultimul film lansat fiind „Joy” in 2015.

Dupa lansarea „Joy”, Russell a fost acuzat de mai multe actrite cunoscute ca este un regizor extrem de dificil si agresiv iar nepoata lui trangender l-a acuzat ca ar fi pipait-o fara voia ei, intr-un mod indecent, fapt care s-a tradus intr-un dosar penal care a fost rezolvat departe de ochii publici.

Cunoscut pentru filme de mare succes precum „American Hustle” si „Silver Linings: Playbook” care i-au propulsat pe Jennifer Lawrence si Bradley Cooper in atentia publica, Russell a pregatit „Amsterdam” care va fi lansat in cinematografie in luna noiembrie si ii are in rolurile principale pe Christian Bale, Margot Robbie si John David Washington.

Actiunea are loc in anii 1930 iar Bale, Washington si Robbie sunt cei mai buni prieteni – doi soldati si o asistenta medicala – care fac un pact sa se ajute mereu intre ei. 

Se iveste o ocazie neobisnuita sa se sustina intre ei cand personajul jucat de Bale este acuzat de o crima pe care nu a comis-o. La mijloc este o conspiratie uriasa, in stil american, iar povestea este saturata de actori foarte cunoscuti si celebritati care joaca roluri mici dar semnificative.

Scenariul a fost scris de Russell care a fost si producator al filmului, alaturi de Drake, superstarul muzicii rap si pop. Despre implicarea lui Drake nu se cunosc alte detalii, insa e primul film de asemenea anvergura la care a lucrat. In privinta scenariului, trailerul pe care il puteti urmari mai sus sustine ca „o mare parte din aceste lucruri s-au intamplat pe bune”, mizand pe o combinatie a faptelor istorice cu fictiune.

Din distributie fac parte Robert De Niro, Anya Taylor Joy, Rami Malek, Taylor Swift, Alessandro Nivola, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts, Michael Shannon, Mike Myers and Zoe Saldaña, Timothy Olyphant, Chris Rock.

In timp ce majoritatea actorilor care joaca roluri semnificative sunt consacrati in Hollywood, rolul lui Taylor Swift – care nu apare in trailer, fiind o surpriza care va fi dezvaluita, cel mai probabil, inaintea lansarii pentru a atrage publicul tanar in cinematografe – este o noutate.

Singura aparitie majora pe care Swift a avut-o anterior in filme cunoscute a fost in musical-ul „Cats” in regia lui Andrew Lloyd Webber, in care au jucat si Judi Dench, Jennifer Hudson, Rebel Wilson si Jason Derulo.

Tayloe Swift a debutat in cinematografie in comedia romantica „Valentine’s Day” (2010), in care a jucat alaturi de Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper si Taylor Lautner. Ulterior, a mai jucat in „The Giver” si fanii i-au putut recunoaste vocea dinfilmul animat „The Lorax”. Artista a fost si subiectul unui documentar, „Miss Americana”, care a fost lansat in 2020 la festivalul Sundance si este disponibil pe Netflix.

Citește în continuare