Skip to content

Taylor Swift va juca in urmatorul film al lui David O. Russell alaturi de Rami Malek si Robert De Niro. Russell e cel care a facut adaptarea musicalului „Cats” in film de lung metraj

Publicatia The Hollywood Reporter anunta ca Taylor Swift va juca in noua productie a lui David O. Russell, alaturi de actorii Margot Robbie, Christian Bale, John David Washington, dar si cu Rami Malek, Zoe Saldana, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Mike Myers, Robert De Niro, Michael Shannon si Timothy Olyphant.

David O. Russell regizeaza dupa propriul scenariu, iar detaliile noii productii sunt inca secrete.  Nici titlul filmului nu a fost anuntat, iar data de lansare va fi prezentata ulterior de 20th Century Studios.

Cu peste 50 de milioane de albume vandute in intreaga lume, Taylor Swift a castigat 10 premii Grammy, un premiu Emmy, are sase recorduri mondiale Guinness si este cea mai premiata artista la American Music Awards cu 29 de trofee si, respectiv, Billboard Music Awards cu 23 de premii.

Swift a devenit cel mai tanar artist care a semnat cu Sony Music Entertainment la varsta de 14 ani si, un an mai tarziu, a semnat primul sau contract discografic.

In 2019, Swift s-a clasat pe locul opt in lista Billboard a celor mai importanti artisti din toate timpurile, fiind desemnata „Femeia deceniului”, dar si „Artistul deceniului” de catre American Music Awards.

In calitate de compozitor, Swift a fost onorata de catre Songwriters Hall of Fame si a fost inclusa in topul celor mai influenti 100 de oameni din lume al revistei Rolling Stone in anul 2015 si al revistei Time in 2010, 2015 si 2019, si a fost pe primul loc in Forbes Celebrity 100 in 2016 si 2019. Muzical, in ultimul an, a lansat trei albume de succes – „Folklore”,care se regaseste si in format de concert video pe platforma Disney+,  „Evermore” si „Fearless (Taylor’s Version)”.

Proiectul cinematografic lui Russell este primul din care face parte dupa adaptarea musicalului “Cats” alui Andrew Lloyd Webber, in care au jucat si Judi Dench, Jennifer Hudson, Rebel Wilson si Jason Derulo.

Tayloe Swift a debutat in cinematografie in comedia romantica „Valentine’s Day” (2010), in care a jucat alaturi de Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper si Taylor Lautner. Ulterior, a mai jucat in „The Giver” si fanii i-au putut recunoaste vocea dinfilmul animat „The Lorax”. Artista a fost si subiectul unui documentar, „Miss Americana”, care a fost lansat in 2020 la festivalul Sundance si este disponibil pe Netflix.

Citește în continuare