Skip to content

Electric Castle 2022 incepe miercuri. Reguli de participare, un hot line si instituirea cuvantului de siguranta pentru situatiile de urgenta.

Miercuri, 13 iulie, incepe Electric Castle un eveniment la care sunt asteptati 250.000 de participanti in cele 5 zile de festival. Organizatorii au pregatit un scurt ghid care sa ii ajute pe spectatori sa parcurga cat mai rapid toti pasii de acces si sa se concentreze doar pe distractie. In premiera anul acesta a fost creat  un hotline 0744212313 si protoclul „safe word” pe care o persoana care este in pericol  il poate spune unui barman pentru a fi ajutat imediat. Acesta este o comanda la barman cu „angel shot”.

Organizatorii indeamna participantii sa foloseasca liniile create pe perioada evenimentului, pentru a evita formarea aglomeratiei intr-un trafic deja problematic.

Cei care aleg trenul, au la dispozitie curse dedicate Cluj-Napoca-Jucu combinate cu servicii de shuttle pana la castel sau pot opta pentru trenurile regulate din orarul CFR, care vor opri in gara Bontida. Autobuzele EC circula non-stop, atat ziua, cat si noaptea, cu plecari din Cluj-Napoca (Iulius Mall, Expo Transilvania) si Bontida, si includ optiune de priority, pentru cei care nu vor sa astepte. Pentru autoturisme, organizatorii au creat parcari in zona festivalul, dar se recomanda cumpararea biletului pentru acces in avans, locurile fiind limitate.

Pentru a-si asigura un acces rapid, cu minime proceduri, festivalierii pot deja sa isi preschimbe biletele in bratara de acces in punctele deschise in Bucuresti (AFI Cotroceni si Baneasa Shopping City), sau in Cluj-Napoca (Iulius Mall). Aceste puncte vor ramane deschise pana in prima zi de festival, iar ulterior procedura va putea fi efectuata doar la intrarea in festival.

Experienta EC este 100% cashless. Alimentarea bratarii se poate face online, in contul de utilizator creat pe electriccastle.ro, dar si la fata locului, la ghiseele dedicate, cu cash sau cu card.

Publicul are acces la supermarket, la zona de restaurante sau zona de grill pentru cei care vor sa fie propriii chefs. Cei care, totusi, vor sa vina cu provizii de acasa o pot face doar daca sunt cazati in zona de camping, unde accesul cu apa, mancare si conserve este permis atat timp cat nu sunt ambalate in recipiente de sticla. Aparate foto & video, laptopuri, medicamente cu prescriptie si maximum 3 fara prescriptie, steaguri & selfie sticks si apa in bidoane de plastic sigilate, sunt acceptate la accesul in festival si camping.

Citește în continuare