Skip to content

Balthazar, Vita de Vie, The Mono Jacks, byron, Luna Amara vor urca pe scena festivalului Living Rock de la Tuzla. Evenimentul are loc in weekendul 19-21 august.

Living Rock, festival alternativ de muzica de la mare, va avea loc in weekendul 19-21 august, pe plaja Tuzla

Spre deosebire de editiile anterioare, cand cap de afis au fost artistii autohtoni, festivalul aduce anul acesta in line-up drept cap de afis o trupa din strainatate; trupa belgiana Balthazar revine in Romania, unde are deja o comunitate numeroasa de fani. Pe langa ei, pe plaja Tuzla vor mai concerta byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Vita de Vie, Coma, Luna Amara, Piqued Jacks (Italia), Silent Strike, Luiza Zan & Gyárfás István, Bogdan Simion & Lautarii de Matase, Amadeus, Dl. Goe, Oigan + Doru, Toulouse Lautrec si E.M.I.L.

Organizatorii va propun o campanie de promovare in care puteti trimite gratuit prietenilor vostri carti postaleca sa-i chemati alaturi de voi pe plaja Tuzla. Pe site-ul Pink Post – pinkpost.ro/cartepostala/ – puteti alege una dintre imaginile surprinse de fotograful Catalin Georgescu chiar pe plaja, in spatiul de festival, si s-o transformati intr-o invitatie, obtinand o amintire livrata in cutiile postale.

Abonamentele sunt puse in vanzare pe platforma iabilet.ro, Campingul este permis la fata locului dupa achitarea in avans a biletului de camping, separat de abonamentul la festival (un bilet de camping pentru fiecare persoana). Exista si o parcare pentru rulote, unde doritorii vor putea avea acces prin plata unui bilet de parcare.

Citește în continuare