Skip to content

Se stie distributia pentru primele episoade din sezonul 6 Black Mirror. Kate Mara (House of Cards), Josh Harnett (Sin City) si Danny Ramirez (Top Gun Maverick) printre protagonisti

Au aparut detalii despre distributia sezonului sase din serialul britanic Black Mirror care nu are inca o data de premiera.  The Hollywood Reporter a anuntat ca Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Josh Hartnett, Aaron Paul, Kate Mara, Danny Ramirez, Clara Rugaard, Auden Thornton si Anjana Vasan urmeaza sa apara in primele episoade din noul sezon.

Se asteapta ca aclamata antologie distopica a lui Charlie Brooker si Annabel Jones sa aiba mai multe episoade decat sezonul precedent, care a avut trei episoade, si va continua tendinta serialului de a produce povesti mai lungi si mai cinematografice. Nu a fost anuntat numarul total de episoade pentru sezonul sase dar se stie ca toti actori mentionati mai sus vor juca in primele trei episoade.

Sezonul anterior al serialului Black Mirror a fost difuzat in 2019, inainte de pandemia COVID-19. La vremea respectiva, Brooker si-a exprimat dezinteresul de a mai face episoade din serialul de tech-horror pe fondul tragediei globale. In schimb, el si partenera sa Jones au produs pentru Netflix doua speciale mockumentare de sfarsit de an cu tema pandemiei, Death of 2020 si Death of 2021.

Initial Black Mirror a fost produs de Brooker si Jones prin intermediul companiei lor de productie House of Tomorrow, sub egida Endemol Shine Group. Cei doi au parasit aceasta firma in 2020 si au lansat o noua companie Broke and Bones, cu Netflix ca investitor cheie. Cu toate acestea, drepturile pentru Black Mirror au ramas la Endemol. In cele din urma, Netflix a venit si a licentiat Black Mirror, redand accesul la titlu lui Brooker si Jones.

Conform traditiei, e de asteptat ca detaliile intrigilor noilor epioade sa ramana sub cheie pana la lansarea noului sezon

Ce se remarca insa e un interes in distributie pentru actori care au deja productii mari in portofoliu si o notorietate buna, pana acum in distributie erau mai degraba actori pe care ii intalneai pentru prima data pe ecran, ei venind din zona de teatru britanic.

Zazie Beetz a fost in serialul FX Atlanta al lui Donald Glover si pe marele ecran in Joker, The Harder They Fall si in viitorul Bullet Train; Paapa Essiedu a jucat in serialul HBO I May Destroy You al Michaelei Coel, precum si in serialele The Gangs of London si The Lazarus Project; Josh Hartnett a jucat ultima data in Sky’s The Fear Index, iar urmatorul va fi in Oppenheimer; Aaron Paul  joaca in Westworld de la HBO, iar recent si-a reluat rolul din Breaking Bad pentru Netflix in El Camino si urmeaza sa apara in ultimul sezon din Better Call Saul; Kate Mara a jucat recent in serialul A Teacher de la Amazon si in Pose de la FX si va aparea in viitorul film despre avorturi Call Jane, care a avut premiera la Sundance; Danny Ramirez a jucat recent in Top Gun: Maverick si in drama Disney+/Marvel The Falcon and the Winter Soldier (Soimul si soldatul de iarna).

Citește în continuare