Skip to content

(video) Primele imagini din filmul She Said care prezinta ancheta jurnalistica exceptionala care a dus la condamnarea Harvey Weinstein pentru multiple agresiuni sexuale. Carey Mulligan si Zoe Kazan sunt in rolul jurnalistelor de la New York Times

A aparut primul trailer al filmului „She Said”, o adaptare dramatica a cartii lui Megan Twohey si Jodi Kantor, despre Ancheta jurnalistica care  l-a acuzat pe producatrul si proprietarul studioului Miramax, Harvey Weinstein, de multiple agresiuni sexuale. . Cele doua jurnaliste au reaprins miscarea #MeToo cu dezvaluirea facuta de New York Times despre producatorul de film de la Hollywood, care a inclus primul val de acuzatii de hartuire si abuz sexual impotriva lui. Carey Mulligan si Zoe Kazan joaca rolul celor doua jurnaliste.

Sinopsisul oficial al filmului „She Said” de la Universal Pictures suna astfel: „She Said”: „Carey Mulligan si Zoe Kazan, nominalizate de doua ori la Oscar, joaca rolul reporterilor Megan Twohey si Jodi Kantor de la New York Times, care au publicat impreuna una dintre cele mai importante povesti ale unei generatii – o poveste care a contribuit la propulsarea miscarii #MeToo, a spulberat decenii de tacere in jurul subiectului agresiunii sexuale la Hollywood si a modificat pentru totdeauna cultura americana.”

imagine din She Said

Harvey Weinstein – care a fost protagonistul unei anchete jurnalistice care a durat mai bine de 3 ani pana la publicare –  a fost condamnat in cele din urma la 23 de ani de inchisoare pentru acuzatii de agresiune sexuala si viol de gradul trei.

„She Said” este regizat de Maria Schrader, ale carei credite includ aclamata serie Netflix „Unorthodox”. Rebecca Lenkiewicz („Ida”, „Colette”) a adaptat scenariul. Alaturi de Mulligan si Kazan in distributie se mai afla se afla Patricia Clarkson, Andre Braugher, Samantha Morton, Jennifer Ehle, Tom Pelphrey si Adam Shapiro. Unul dintre producatori este Brad Pitt care l-a confruntat direct pe Harvey Weinstein la vremea cand fosta sa iubita Gwyneth Paltrow a fost intimidata cerandu-i-se favoruri sexuale pentru a fi distribuita in filme.

„She Said” va avea premiera in cinematografele americane pe 18 noiembrie, pentru Romania nu a fost anuntata inca o data de distributie.

Citește în continuare