Skip to content

Renée Zellweger se intoarce la personajul Bridget Jones pentru un al patrulea film. Presa britanica spune ca se filmeaza deja pentru noul film

Actrița, in varsta de 53 de ani, se va intoarce la faimosul ei rol de burlacița simpatica a anuntat presa britanica specificand ca producatorii au lucrat „in secret” la acest proiect care se filmeaza deja. Ca si la precedentele filme scenariul este scris in colaborare cu Helen Fielding, cea care a scris prima carte din seria Bridget Jones si a creat acest personaj.

Reintoarcerea pe ecrane a personajului devenit legendar si reprezentativ pentru femeile care au o viata agitata, cu decizii emotionale complicate, se inscrie in tendinta ultimilor ani de “continuari” care sunt menite sa se adreseze publicului care era obisnuit sa mearga la cinema, spre deosebire de generatia “streaming”.

In aceasta categorie, se spune ca Top Gun-ul lui Tom Cruise este cea mai puternica revigogare a cinematografelor, dar mai avem productii  “remake”.

Bridget a aparut ultima data pe marele ecran in urma cu sase ani, cand, in filmul Bridget Jones’s Baby, a ramas insarcinata si a incercat sa afle cine este tatal.

Renée Zellweger a lucrat la alte productii intre timp (What If, The Thing about Pam ) si intr-unul dintre interviurile de promovare de la inceputul anului a lasat sa se inteleaga ca Bridget Jones s-ar putea reintoarce pe ecrane. “E vremea sa revina peronajul aceta pe ecrane, e un film clasic britanic care are fanii lui” a spus actrita.

Atunci cand a explicat de ce Bridget este atat de populara in randul publicului, Renee a spus: „O gasesc atat de aproape de femeile de azi… felul ei de determinare autoironica. O iubesc. Si cred ca este foarte rar sa poți urmari un personaj prin diferite etape ale vieții sale. “

In cel de-al treilea film din serie, Bridget a aflat ca avocatul Mark Darcy, interpretat de Colin Firth, in varsta de 61 de ani, era tatal, si nu fermecatorul Jack Qwant, interpretat de Patrick Dempsey, in varsta de 56 de ani, noul interes amoros.

Citește în continuare