Skip to content

Darko Perić, actorul din La Casa De Papel, vine la Constanta, la Sunscreen Film & Arts Festival. Un episod din Clanul si Teambuilding- filmul in avanpremiera intr-un festival dedicat filmelor populare, de spectatori

Sunscreen Film & Arts Festival anunta programul complet al primei editii, care va avea loc intre 8 – 11 septembrie la Constanta. Invitatul special al evenimentului va fi actorul de origine sarba Darko Perić, cunoscut publicului din Romania din serialul spaniol La Casa de Papel (Netflix), unde l-a jucat pe Helsinki. Perić va fi prezent la Constanta pentru a se intalni cu fanii, dar si pentru proiectia scurtmetrajului Patria (r. Alejandro Lobo, 2017), inspirat din fapte reale, unde il joaca pe Ioan Clamparu, un proxenet roman cautat international.

Darko Perić si-a inceput cariera in 2010, cand a fost distribuit in serialul spaniol Crematorio produs de Canal+. In 2015 a jucat in filmul A Perfect Day, alaturi de Benicio del Toro si Tim Robbins. A devenit cunoscut in lumea intreaga datorita rolului din La Casa Del Papel de pe Netflix, care a fost desemnat Cel mai bun serial dramatic la Premiile Emmy 2018. 

Spectatorii vor avea ocazia sa intalneasca la Constanta si nume importante ale cinematografiei si scenei de entertainment din Romania. La Sunscreen sunt asteptati actorii din Clanul, noul serial produs de ProTV: Serban Pavlu, George Mihaita, Madalina Craiu, Constantin Dogioiu, Codin Maticiuc si co-scenarista Lia Bugnar – care vor fi prezenti la premiera primului episod al seriei, joi, 8 septembrie, de la 20:30, in Piata Ovidiu.

In acelasi loc, Matei Dima (BRomania) se va intalni cu spectatorii vineri, 9 septembrie, de la ora 20:30, dupa avanpremiera unuia dintre cele mai asteptate filme ale anului: Teambuilding. Regizorul Alexandru Lustig si Serban Pavlu vor fi in Piata Ovidiu sambata, 10 septembrie, pentru comedia Nunti, botezuri, inmormantari, iar Mircea Bravo, Bunica Tanti Lenuta si regizorul Cristian Ilisuan se vor intalni cu publicul duminica, 11 septembrie, pentru filmul Mirciulica.

Actorul Marius Bodochi si regizorul Victor Canache vor fi prezenti la avanpremiera filmului Capra cu Trei Iezi de vineri, 9 septembrie, ora 20:30, la Sala Jean Constantin. Si mai multi invitati romani vor fi anuntati in perioada care urmeaza pe site-ul si pagina de Facebook Sunscreen.

Programul festivalului, care include peste 25 de filme romanesti si internationale, va fi completat de concerte extraordinare, care vor avea loc la Teatrul de Vara Soveja. Joi, 8 septembrie, in prima zi a festivalului, fanii muzicii trap sunt asteptati la concertul pe care il vor sustine Oscar si Yakki, doi dintre cei mai apreciati tineri artisti ai momentului.

Vineri, 9 septembrie, e randul lui Jean Gavril, autorul unor hituri precum Ultimul val sau Unde esti tu, cunoscut publicului si drept castigatorul primului sezon al show-ului Dancing on Ice, sa urce pe scena de la Soveja. Seara se va incheia spectaculos cu un recital The Turbans, formatie compusa din artisti britanici, greci sau turci, care vor aduce la Constanta un show unic de muzica balcanica si buna dispozitie.

Programul complet al festivalului poate fi consultat pe www.SunscreenFestival.ro.

SUNSCREEN este un eveniment organizat de Transilvania Film si Asociatia Festivalul de Film Transilvania.

Citește în continuare