Skip to content

Realizatorii serialului Netflix „The Crown” tocmai au dezvaluit cine ii va interpreta pe Printul William si Kate Middleton in sezonul 6. Doi tineri actori aflati la debutul carierei vor fi in cateva ore faimosi in lumea intreaga

Realizatorii serialului de succes de pe Netflix „The Crown” au dezvaluit cine ii va interpreta pe Printul William si Kate Middleton in sezonul 6.

Doi actori au fost distribuiti in rolul tanarului print: Rufus Kampa, in varsta de 16 ani, si Ed McVey, in varsta de 21 de ani.  Meg Bellamy o va interpreta pe Kate Middleton. Toti vin din zona de teatru si sunt inca studenti.

Sezonul 5 din „The Crown” este programat sa ajunga pe ecrane in luna noiembrie a acestui an. Acesta va avea o distributie complet noua, printre care Imelda Staunton in rolul reginei Elisabeta, Jonathan Pryce in rolul printului Philip, Lesley Manville in rolul printesei Margaret, Dominic West in rolul printului Charles, Elizabeth Debicki in rolul printesei Diana si Olivia Williams in rolul Camilla Parker Bowles. Jonny Lee Miller va aparea, de asemenea, in rolul premierului John Major.

In film va aparea si fiul lui Dominic West, Senan West, in rolul tanarului Print William (in varsta de aproximativ 11 ani). Teddy Hawley si Will Powell vor juca amandoi rolul unui tanar Print Harry la varste diferite.

In timp ce producatorii sunt secretosi ca intotdeauna in ceea ce priveste momentele din viata familiei regale britanice pe care intentioneaza sa le prezinte, distributia sugereaza ca sezonul 5 se va concentra pe anii 1990, inclusiv evenimentele care au precedat si, posibil, au urmat mortii printesei Diana in 1997.

Anul trecut a fost anuntat ca iubitul Dianei, Dodi Al-Fayed, care a murit alaturi de ea in accidentul de la Paris, va fi interpretat in serial de Khalid Abdalla, starul din „The Kite Runner”, in timp ce tatal sau, fostul proprietar de magazine Mohamed Al-Fayed, va fi jucat de Salim Daw („Oslo”).

Citește în continuare