Skip to content

SkyShowtime se lanseaza in Europa pe 20 septembrie, iar din 2023, in Romania. „Top Gun: Maverick”, „Jurassic World Dominion”, „Downton Abbey: A New Era”, „Minions: The Rise of Gru”, printre filmele disponibile pe platforma

Serviciul de streaming SkyShowtime va fi lansat oficial pe 20 septembrie 2022 in Europa, iar oferta cuprinde productii semnate de studiourile Paramount Pictures si Universal Pictures in exclusivitate, acestea fiind cele mai longevive studiouri americane care, impreuna, insumeaza aproape 50% din incasarile de la Hollywood.

Totodata, acestia vor oferi si productii pentru copii si familie si o selectie de titluri emblematice de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios si Peacock.

Mai mult, oficialii SkyShowtime au anuntat ca vor exista pe platforma lor si productii locale, documentare si programe speciale de pe pietele in care serviciul de streaming va fi disponibil.

Noua platforma va gazdui filme ca „Top Gun: Maverick”, „Jurassic World Dominion”, „Minions: The Rise of Gru”, „The Northman”, „Sing 2”, „Sonic the Hedgehog 2”, „The Lost City”, „Downton Abbey: A New Era”, „Nope”, „Belfast”, „Ambulance” sau „The Bad Guys”.

Momentan, serviciul va fi disponibil in Danemarca, Finlanda, Norvegia si Suedia, apoi si va va continua extinderea in Olanda, Spania, Portugalia, Andorra si Europa Centrala si de Est (Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia) la inceputul anului viitor.

Programele care vor fi disponibile la lansare in tarile nordice includ drama Showtime „American Gigolo”, originalele Sky „The Rising” si „The Fear Index”, precum si „Pitch Perfect: Bumper in Berlin” si sezonul 2 din „Yellowjackets” de la Showtime.

Pretul in tarile nordice pentru platforma sunt 6.99 euro, iar SkyShowtime a fost creat special pentru Europa. Aplicatiile si continutul sau vor fi disponibile in 18 limbi diferite.

In acest moment, pe piata din Romania sunt disponibile cel putin 6 platforme de streaming contra cost, cea mai recenta lansare fiind Disney+.

Cu preturi care incep de la 5 euro, cinefilii pot urmari Netflix, HBO Max, Amazon Prime, dar si platformele cu filme de arta, Mubi si TIFF unlimited, platforma romaneasca.

Citește în continuare