Skip to content

Tom Hanks scrie primul roman inspirat de experientele sale la Hollywood. „The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece” apare la inceputul anului viitor

Castigatorul a doua premii Oscar a scris primul sau roman, „The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece”, care va aparea pe 9 mai 2023, si are ca tema industria cinematografica.

„Fiecare personaj din carte face ceva ce am experimentat in timpul filmarilor, precum si descoperirea unei filozofii sau invatarea unei lectii importante. Chiar si momentele prostesti sunt un fel de cascadorie pe care am facut-o sau greseala la care am supravietuit,” povesteste actorul, citat de publicatia People.

Cartea, „The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece”, este primul roman al lui Hanks, care a publicat anterior o colectie de povestiri numita „Uncommon Type” in 2017.

Potrivit editorului sau, romanul este „amuzant, emotionant si minunat de provocator, in acelasi timp surprinde schimbarile din America si cultura americana din al Doilea Razboi Mondial”.

Intriga il urmareste pe nepotul unui veteran al celui de-al Doilea Razboi Mondial, care transforma povestea unchiului sau, pierduta si gasita mai tarziu, intr-o carte de benzi desenate underground, care este adaptata decenii mai tarziu intr-un film cu supereroi de un regizor de succes comercial.

Romanul include, de asemenea, cele trei carti de benzi desenate care sunt prezentate in poveste — toate create de Tom Hanks si ilustrate de Robert Sikoryak.

„Nimeni nu stie cum se face un film – desi toata lumea crede ca stie”, adauga actorul. „Am facut o multime de filme si inca sunt uimit de modul in care filmele se imbina. De la o idee pana la imaginea de pe ecran, intregul proces este un miracol,” conchide Tom Hanks.

Pe Tom Hanks il puteti vedea in cel mai recent film al sau, care este disponibil din 8 septembrie pe Disney +,  „Pinocchio”.

Cu Geppetto Tom Hanks, un tata cu problemele zilelor noastre, povestea pastreaza spiritul lui Walt (care spunea ca filmele sale trebuie sa le dea parintilor posibilitatea sa aduca in discutie teme importante alaturi de copii, crez care e respectat la filmele companiei de aproape 100 de ani)  dar o si aduce mai aproape de zilele noaste. Geppetto isi trimite copilul la scoala cu tot ce inseamna ea astazi in cursurile de parenting, cu toate temerile si toata dorinta de a-ti proteja copilul.

Citește în continuare