Skip to content

In biografia lui, Matthew Perry („Friends”) povesteste despre abuzul de analgezice care l-a lasat cu sanse minime de a trai. Actorul a fost doua saptamani in coma.

In cartea de memorii care va aparea in curand, inclusiv in Romania, la editura Nemira, Matthew Perry, indragitul personaj din serialul „Friends” vorbeste despre momentul care aproape ca i-a luat viata in urma cu cativa ani din cauza dependentei sale de analgezice. 

Actorul era dependent de opioide, care reprezinta o clasa de medicamente care actioneaza la nivelul sistemului nervos central, avand in principal efecte analgezice si euforizante. Reprezentantul principal al clasei este morfina.

Publicatia The Guardian mentioneaza ca abuzul de astfel de medicamente i-a determinat pe medici sa-i informeze familia ca actorul are 2% sanse de supravietuire. Intr-un interviu acordat revistei People, starul din „Friends”, acum in varsta de 53 de ani, dezvaluie ca la 49 de ani a fost internat cinci luni in spital si a fost doua saptamani in coma. 

„Medicii i-au spus familiei mele ca am sanse de 2% sa traiesc”, spune actorul pentru People. „Am fost cablat la o chestie numita masina ECMO, care face toata munca pentru inima si plamanii tai. Si asta se numeste Ave Maria. Aproape nimeni nu supravietuieste,” a declarat actorul.

„Friends, iubiri si marele lucru teribil” de Matthew Perry – se gaseste in precomanda la editura Nemira. Vedeta din serialul „Friends” isi lanseaza cartea pe 1 noiembrie, international, dar si in traducere romaneasca.

„Friends, iubiri si marele lucru teribil”, mult asteptatul memoir autentic, scris cu un curaj uimitor de Matthew Perry, urmeaza sa fie lansat international pe 1 noiembrie si va ajunge si in Romania, fiind publicat de editura Nemira. Cartea a fost pusa deja la vanzare online cu precomanda. O puteti comanda aici.

Indragitul star din „Friends” ne poarta in calatoria lui, pornind de la ambitia din copilarie de a deveni faimos si ajungand pana la dependenta si recuperare.

Productia serialului “Friends” s-a terminat acum 10 ani, insa fanii inca asteapta reintregirea grupului de prieteni new-yorkezi intr-un nou serial.

Serialul “Friends” a fost difuzat timp de 10 sezoane, din 1994, iar ultimul episod a avut 52.5 milioane de telespectatori doar in Statele Unite, cea mai mare audienta a unui episod dintr-un serial. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer au fost protagonistii.

Actorii din seria originala dar si o serie de invitati speciali absolut impresionanti, ca David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon si Malala Yousafzai au povestit amintiri personale legate de vremea in care ” Friends” le insotea serile in FRIEND The Reunion, un episod special aniversar.

Citește în continuare