Skip to content

Actrita Anna Faris povesteste despre abuzurile regizorului Ivan Reitman care a lovit-o si i-a vorbit pe un ton agresiv. Cei doi au lucrat impreuna la „My Super Ex-Girlfriend”.

In podcastul pe care l-a lansat „Anna Faris Is Unqualified”, actrita Anna Faris a povestit despre „domnia terorii” lui Ivan Reitman pe platourile de filmare de la „My Super Ex-Girlfriend” din 2006, care a inclus folosirea unui ton verbal agresiv si o palma peste fund. 

Destainuirea a aparut in episodul in care povesteste cu invitata ei Lena Dunham. „Una dintre cele mai grele experiente cinematografice ale mele a fost cu Ivan Reitman. Ma refer la ideea de a incerca sa faci o comedie in timp ce esti supus domniei terorii, cu tipete. El dobora pe cineva in fiecare zi… si in prima mea zi, de mine s-a luat.”

Intr-un episod anterior al podcastului, Faris a vorbit despre incident fara a numi regizorul implicat. In octombrie 2017, la scurt timp dupa ce miscarea #MeToo a castigat amploare cu acuzatii impotriva lui Harvey Weinstein, Faris a spus ca in timpul unei filmări, „aveam o scena in care eram pe o scara si trebuia sa iau carti de pe un raft si am fost palmuita foarte tare peste fund in fata oamenilor de pe platou. Si tot ce puteam face a fost sa chicotesc.”

Ea a adaugat: „Imi amintesc ca m-am uitat in jur si am vazut echipa de filmare spunand: „Ce ai de gand sa faci in privinta asta? Mi s-a parut ciudat. Am spus: „Ei bine, nu este mare lucru. Dar m-a facut sa ma simt umilita. Nu i-ar fi facut asta barbatului din rolul principal.”

Directorul Curb Your Enthusiasm, Gavin Polone, unul dintre producatorii filmului „My Super Ex Girlfriend”, a declarat pentru Deadline ca „Nu am vazut niciodata acel incident si nu am auzit despre el, dar nici nu as avea niciun motiv sa contest ce a spus Anna. Daca Anna spune ca s-a intamplat, o cred. Daca s-ar fi intamplat in fata mea, cu siguranta l-as fi confruntat pe Ivan despre asta. Sunt trist sa descopar ca Anna a fost injosita in acest fel.”

Ivan Reitman, care a regizat mari succese de casa de la Hollwood „Ghostbusters”, „Ghostbusters II”, „Twins” si „Kindergarten Cop”, a murit in februarie 2022.

Actrita in varsta de 45 de ani, Anna Faris a fost considerata multi ani una dintre preferatele producatorilor pentru comediile romantice ale anilor 2000.

A avut si cateva colaborari care i-au ridicat miza si cota la Hollywood, un rol recurent in Friends, un altul in Brokeback Mountain – filmul lui Ann Lee multi premiat la Oscar. E mai cunoscuta publicului larg pentru Cindy Campbell din seria Scary Movie, unde a fost protagonista in toate cele patru filme. In 2004-2005 cand s-a intamplat incidentul (filmul a avut premiera in 2006), venea dupa mai multe coperte Maxim, Cosmopolitan si clasarea in mai multi ani consecutivi in topul celor mai sexy actrite din lume.

A fost vedeta Playboy si sotia lui Chris Pratt (vedeta din filmele de super actiune Marvel ) cu care are un baiat, Jack. Dupa divortul de el, in 2017 a publicat cartea autobiografica Unqualified, care a stat multe luni in topul vanzarilor Amazon, dar si The New York Times, fiind apreciata pentru sinceritate (a povestit despre operatia de marire de sani), dar si pentru autoironie. In aceeasi carte mentioneaza prima data incidentul, fara a mentiona insa numele regizorului. Podcastul de acum, e considerat o continuare a acelei autobiografii.

Citește în continuare