Skip to content

Tom Hanks si A Man Called Otto sunt din 24 septembrie pe HBO MAX. Filmul este o adaptare dupa romanul lui Fredrik Backman, A Man Called Ove

A Man Called Otto, adaptarea americana dupa romanul lui Fredrik Backman, A Man Called Ove si filmul suedez cu acelasi nume, care a obtinut doua nominalizari la Oscar in 2017 este din 24 septembrie pe HBO Max.

Film,ul a fost lansat in america de Craciunul anului trecut cu un foarte mare succes la public si la inceputul anului a fost si in cinematografele noastre. Daca nu l-ati vazut cand a fost in cinematografe, in septembrie il puteti vedea acasa

Noua versiune, regizata de Marc Forster, il are in prim plan pe Tom Hanks in rolul celui mai morocanos dintre batrani. Otto Anderson, interpretat de Hanks, este un vaduv care locuieste singur si care este fixist, morocanos, suparat pe toata lumea, de la soferii de livrari la alergatorii din cartier si chiar pe clovni. Dar o familie tanara se muta alaturi, iar Otto isi gaseste perechea in Marisol (Mariana Treviño), o femeie gravida si inteligenta, ceea ce duce la o prietenie improbabila care ii va da lumea peste cap.

Rachel Keller si Manuel Garcia-Rulfo sunt, de asemenea, in rolurile principale.

David Magee, scenaristul nominalizat la Oscar pentru Life of Pi si Finding Neverland, a adaptat cartea, iar Rita Wilson )sotia lui Hanks), Hanks, Gary Goetzman si Fredrik Wikström Nicastro sunt producatori.

In ultimii doi ani, Hanks a muncit mult si are in cinematografe sau pe retelele on demand Pinocchio (regizat de Zemeckis), Asteroid City (regizat de Wes Anderson) si filmul biografic Elvis al lui Baz Luhrmann.

Romanul lui Fredrik Backman, Un barbat pe nume Ove s-a vandut pana in prezent in peste 7 milioane de exemplare in intreaga lume, fiind tradus si in Romania, si a ramas pe lista celor mai bine vandute carti a New York Times timp de 77 de saptamani consecutive la momentul lansarii.

Citește în continuare