Skip to content

(video) Primul trailer pentru „Succession”, sezonul 4 si data lansarii celor 10 episoade noi. Familia Roy este dezbinata iar copiii lui Logan s-au unit si lupta impotriva lui pentru a nu-si pierde puterea si influenta.

HBO a dezvaluit primul trailer al noului sezon al serialului de succes „Succession” si a anuntat data aproximativa a lansarii noilor episoade.

In primul teaser in care sunt prezentate secvente din sezonul 4 al seriei apare Logan Roy – jucat de Brian Cox – care anunta ca nu va renunta la pozitia lui, in timp ce copiii lui, Shiv, jucata de Sarah Snook, Kendall, jucat de Jeremy Strong si Roman jucat de Kieran Culkin, sunt uniti impotriva initiativei de a vinde Waystar catre magnatul Lukas Matsson.

Filmarile pentru cele 10 episoade ale noului sezon au inceput in luna iunie a acestui an, lansarea fiind programata pe HBO si HBO Max pentru primavara anului viitor.

Serialul creat de Jesse Armstrong si co-produs de Adam McKay va aduce familia Roy inapoi pe micile ecrane, alaturi de actori precum Alan Ruck, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Scott Nicholson, Zoë Winters si Jeannie Berlin.

Potrivit informatiilor facute publice de HBO pana acum, cele 10 episoade noi vor urmari povestea vanzarii conglomeratului media Waystar Royco catre Lukas Matsson. Posibilitatea acestui eveniment starneste noi intrigi si tensiuni in randul familiei Roy, fiii lui Logan incearca sa anticipeze cum ar putea arata vietile lor dupa incheierea tranzactiei. Se porneste o noua lupta pentru putere si pentru viitorul familiei iar daca vanzarea va fi realizata, influenta politica si culturala a copiilor lui Roy va fi redusa drastic.

Mai jos puteti urmari primul trailer lansat de HBO care se deschide cu Logan Roy care declara: „Am 30 de metri inaltime. Oamenii acestia sunt pigmei.”

Potrivit unor informatii publicate in Variety, filmarile pentru sezonul al patrulea au avut loc predominant in Norvegia, in orasul de origine al lui Matsson.

Producatorul Scott Ferguson a declarat ca filmarile s-au desfasurat in mai multe locuri din zona vestica a Norvegiei, inclusiv pe celebrul drum „Atlantic Ocean Road”, una dintre cele mai spectaculoase sosele din lume, dar si in Romsdalen Gondola si in Hotelul Juvet Landscape.

Ferguson, care produce noul sezon alaturi de Armstrong, McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Jane Tranter, Mark Mylod, Tony Roche, Jon Brown, Lucy Prebble, Will Tracy si Will Ferrell, a explicat alegerea intr-un scurt interviu acordat Variety: „Norvegia este un cadru natural glorios. Ni s-a parut instant locul perfect pentru o adunare de familie in serial. Am studiat diferite tari dar ne-am dat seama ca Norvegia are aceste peisaje exceptionale pe care nu le gasesti nicaieri in lume.”

Pentru sezonul al treilea, producatorii l-au angajat pe Emily FitzRoy, un consultant de calatorii de lux, care le-a gasit trei vile italiene foarte spectaculoase care au accentuat statutul familiei Roy.

Considerat unul dintre cele mai bune si mai complexe seriale de televiziune din ultimii ani, Succession – povestea unui mogul media ai carui copii se lupta pentru mostenire – genereaza cu fiecare sezon discutii tot mai multe legate de asemanarile cu realitatea si cu familiile care detin mari trusturi media la nivel  global care ar putea fi inspiratie pentru film.

In primul sezon s-a spus ca povestea e inspirata de familia Murdoch, mai ales ca Jesse Armstrong care a avut ideea serialului a fost preocupat multi ani de activitatea familei Murdoch. Inainte de „Succession”, Armstrong se gandea sa faca un film care se numea chiar „Murdoch” care avea ca punct central aniversarea de 78 de ani a lui Rupert Murdoch si discutiile din familie despre succesorii sai.

In 2018, Armstrong a precizat insa pentru Variety ca in „”Sucession e vorba de o poveste fictiva, iar in scenariu au mai fost incluse detalii din vietile familiilor William Randolph Hearst, Robert Maxwell si chiar din viata si familia Reginei Elisabeta tocmai pentru ca si-a dorit o poveste despre influenta globala, nu doar in media ci si in politica.

Insa Logan Roy (interpretat de Brian Cox), personajul principal al serialului si trustul sau media, seamana foarte mult cu ceea ce a creat Rupert Murdoch – care are News Corp, nume sub care se afla Fox News, the New York Post, 20th Century Fox si ziarul britanic The Sun. 

Waystar Royco— trustul media fictional din Succesion – include ATN, o retea de televiziune de orientare conservatoare,similara cu Fox News, dar si o divizie de filme, parcuri de distractie si o divizie specializata pe publishing online unde vedeta e site-ul Vaulter care e similar cu Vice (in 2013 FOX a devenit investitor in Vice, iar James Murdoch, fiul lui Rupert, este directorul Vice Media).

Despre viitorul seriei care a fost premiata cu 5 Globuri de Aur si 13 premii Emmy, inclusiv doua trofee pentru „Cea mai buna drama”, producatorii au sugerat ca serialul ar putea include maximum 5 sezoane, dar cel mai probabil vor fi 4, asta in timp ce creatorul showului Jesse Armstrong spune ca “nu vom putea merge prea mult inainte pentru ca la un moment dat va trebui sa fie numit un nou CEO pentru compania Waystar Royco”.

Pentru fanii seriei, producatorii au lansat si un podcast „Succesion” prezentat de jurnalista Kara Swisher. 

In perioada de difuzare a serialului, este lansat cate un nou episod al podcastului imediat dupa aparitia unui episod TV. Pe langa starurile care joaca in serial, podcastul are ca invitati si jurnalisti de top, scriitori, psihologi dar si echipa din spatele serialului – regizori, producatori sau membrii din echipele tehnice si creative.

Mai jos puteti asculta episoadele lansate pana acum.

Citește în continuare