Skip to content

Dustin Hoffman si Sissy Spacek joaca alaturi de copiii lor, Jake Hoffman si Schuyer Fisk, intr-o drama de familie, despre parinti si copii.

Sam & Kate CR: Vertical

In noiembrie se va lansa in America un film care are o gaselnita foarte desteapta de marketing. Dustin Hoffman si Sissy Spacek joaca alaturi de copiii lor, Jake Hoffman si Schuyer Fisk, intr-o drama de familie, despre parinti si copii.

Trailerul filmului Sam & Kate ne face cunostinta cu Sam (Jake), un artist in dificultate care locuieste acasa cu tatal sau bolnav, Bill (Dustin). Dupa ce o intalneste in parcarea unei biserici, Sam se indragosteste de o localnica, Kate (Fisk), in acelasi timp in care Bill se indragosteste de mama ei, Tina (Spacek).

Potrivit sinopsisului oficial al filmului, duo-ul tata-fiu si mama-fiica „trebuie sa se confrunte cu trecutul lor pentru ca noua lor dragoste sa functioneze in viitor”.

Sam & Kate este o mica afacere de familie si in spatele camerelor de filmat, Amy Adams fiind producator executiv, iar sotul ei, Darren Le Gallo, scriind si debutand ca regizor.

Nu este prima data cand Hoffman si Spacek lucreaza cu copiii lor. Jake a avut roluri mici in filmele tatalui sau Hook, I Heart Huckabees si Rain Man, printre altele. Iar Fisk i s-a alaturat mamei sale in proiecte precum Castle Rock, The Long Walk Home, Trading Mom si Hard Promises.

Dustin Hoffman, care are acum 85 de ani, are 2 Oscaruri si 5 Globuri de aur, mai are o premiera anul acesta in filmul As they made as alaturi de actrita Candice Berger, tot o drama de familie cu o sotie – care la multi ani de la divort – vrea sa se impace cu familia ei disfunctionala. Hoffman a fost casatorit de 2 ori si are 6 copii, Jake – baiatul cu care apare acum in film – are 41 de ani si are in portofoliu regia unor  videocllipuri muzicale, aparitii pe cand era copil in filmele in care a jucat tatal lui, dar si un rol in filmului lui Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street.

Sissy Spacek are 72 de ani, si ea detine un Oscar si 3 Globuri de aur si in acest moment poate fi vazuta in  Night Sky, un serial Prime Video despre un cuplu care descopera un buncar in curtea din spatele casei. Schuyer este una dintre cele doua fiice ale lui Spacek cu scenograful Jack Fisk. A jucat in roluri mici in cateva seriale tv si este mai cunoscuta in calitate de cantareata de muzica folk, pentru care isi scrie atat muzica cat si versurile.

Filmarile de la Sam & Kate au fost realizate la inceputul acestui an, iar productia va fi publica in noiembrie mai intai in cateva cinematografe in Statele Unite, apoi on demand la nivel global.

Citește în continuare