Skip to content

De vazut in Orange TV Go: “Thor: Love and Thunder” cu Chris Hemsworth si Natalie Portman, mai emotionali ca niciodata

“Thor: Love and Thunder” (“Thor: Iubire si tunete”) e un nou film din franciza Marvel avandu-l la „conducere” pe regizorul Taika Waititi care a revenit in proiect dupa incantatorul “Thor: Ragnarok” din 2017. Filmul ii are protagonisti Chris Hemsworth, ferm intr-o nota de comedie adorabila, si pe Natalie Portman, care se intoarce in mod epic in universul cinematografic Marvel live-action dupa o absenta de noua ani.

Reteta magica a unei francize cu super eroi e formata din actiune, umor, efecte speciale si actori exceptionali care au facut dovada talentului in alte productii dramatice de mare clasa, iar “Thor: Love and Thunder” stie sa se foloseasca foarte bine de toate aceste atuuri. Ii mai avem in distributie pe Christian Bale (raufacatorul Gorr), pe Tessa Thompson (in ipostaza Reginei Valkyrie) si pe Russell Crowe ( care ia caimacul in toate scenele in care apare in rolul unui Zeus narcisist).

Partea centrala a noii povesti are o nota care aduce fantasticul in problematica zilelor noastre: se descopera ca astrofiziciana Dr. Jane Foster (Natalie Portman) sufera de cancer in faza terminala; chimioterapia nu da rezultate, asa ca se duce in New Asgard in speranta ca magia ciocanului lui Thor, Mjolnir, o va vindeca.

E o ocazie frumoasa pentru ca Waititi, regizorul filmului despre Holocaust „Jojo Rabbit”, sa se reintoarca la talentul sau manifest pentru prezentarea lucrurilor dramatice cu tandrete si intelegere. Boala lui Jane este un pretext pentru reuniunea sentimentala a cuplului distrus, pentru o lectie de viata despre a „nu inceta niciodata sa lupti” – si pentru inca o trimitere la promisiunea vietii de apoi.

Si, pe aceeasi tema, una dintre cele mai puternice scene este o conversatie linistita intre Jane si Valkyrie, deoarece este un caz rar in care filmul incetineste ritmul si le ofera actorilor spatiu pentru a se conecta emotional.

O recomandare speciala, fiti atenti la muzica celor de la Guns N’ Roses care insoteste actiunea filmului (trupa – care e una dintre preferatele regizorului Taika Waititi-  chiar primeste un indiciu in intriga), o schimbare binevenita fata de obisnuitele muzici pline de tobe din scenele de lupta.

Filmul e perfect pentru o vizionare relaxanta: are doza de adrenalina, actori faini si umorul inteligent pe mai multe niveluri ca sa fie perceput si de copii, dar si de adulti, si are si o pilda frumoasa si emotionanta in raport cu problemele de sanatate.

“Thor: Love and Thunder” poate fi vazut la orice ora va doriti sa creati o atmosfera speciala in familia dvs, daca sunteti abonat Orange sau utilizator prepay Orange; poate fi inchiriat din sectiunea Movie Go din Orange TV Go, il gasiti aici.

Mai multe detalii despre serviciu puteti gasi aici.

Cu Orange TV Go vedeti tot ce va intereseaza, oriunde ati fi, va bucurati de filmele si emisiunile preferate chiar si când sunteti in miscare, in plus, puteti câstiga super premii la concursurile din aplicatie.

Puteti descarca aplicatia din Google PlayApp Store sau AppGallery  

Citește în continuare