Skip to content

Keanu Reeves va juca in „Ballerina”, un spin-off inspirat de John Wick care o va avea ca protagonista pe Ana de Armas. Intre timp, actorul pregateste alte doua filme noi din seria „John Wick”.

Keanu Reeves se afla zilele acestea la Praga unde se pregateste sa reia rolul lui John intr-un film de tip spin-off care o are care protagonista pe Ana de Armas.

Informatia a fost dezvaluita de site-ul Collider.com si confirmata partial de Variety si Deadline care sustin ca Reeves s-ar afla in negocieri pentru rolul pe care l-a jucat pana acum in patru filme dintre care doar trei au fost lansate.

Noul film se numeste „Ballerina” si preia anumite elemente ale filmului de actiune „John Wick” care a devenit deja o franciza, cu jocuri video, carti si benzi desenate.

Pe langa Ana de Armas si Keanu Reeves, in „Ballerina” va juca si Ian McShane care va relua rolul lui Winston, managerul Hotelului Continental. Momentan nu se stie daca Reeves va avea un rol mai important in firul narativ sau va fi doar o scurta aparitie pentru a-i atrage pe fanii John Wick sa vada filmul. Depre McShane se stie ca va avea un rol esential.

Reeves si Armas au mai jucat impreuna in „Knock Knock”, thrillerul psihologic al lui Eli Roth din 2015 care a fost un remake dupa filmul „Death Game” din 1977. Productia a fost un esec de box office, a strans 6,3 milioane de dolari dintr-un buget de 10 milioane $.

In ceea ce o priveste pe Ana de Armas, a devenit favorita regizorilor de filme de actiune dupa aparitia in cel mai recent film James Bond: „No Time To Die”. Anterior a jucat in „Blade Runner 2049” si „Knives Out” iar recent a aparut in „The Gray Man” cu Ryan Gosling si Chris Evans si „Blonde” unde joaca rolul lui Marilyn Monroe, ambele pot fi urmarite pe Netflix.

Filmul este produs de studiourile Lionsgate care au refuzat sa comenteze detalii legate de distribuirea lui Reeves in film.

In „Ballerina”, Ana de Armas va juca rolul unei tinere asasine care cauta sa se razbune pe cei care i-au ucis familia, similar cum a facut-o si John Wick in cele trei filme lansate intre 2014 si 2019.

Filmul – despre care nu se cunosc alte detalii – va fi produs de Basil Iwanyk, Erica Lee si Chad Stahelski si regizat de Len Wiseman – cunoscut pentru „Greu de Ucis 4”, „Underworld” si „Total Recall” – dupa un scenariu scris de Shay Hatten (a lucrat la John Wick 3 si 4).

Primele trei filme ale francizei „John Wick” au avut un succes comercial, neasteptat, cu incasari totale de 587 de milioane de dolari din box office la nivel mondial.

De la lansarea primului film cu John Wick in 2014, franciza regizata de Chad Stahelski a crescut exponential, cu alte trei filme, inclusiv mult-asteptatul John Wick 4 care va aparea in primavara viitoare. In plus, se lucreaza si la al cincilea film al seriei si la un serial de tip prequel care se va numi „The Continental” si se va concentra pe primii ani din viata lui Winston si hotelul pe care va ajunge sa il conduca.

In John Wick 4, Reeves se va reuni cu fostul sau coleg de scena din Matrix, Laurence Fishburne. Pe langa McShane, filmul va fi marcat de revenirea lui Charon (Lance Reddick), care se alatura distributiei formata din Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Rina Sawayama, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins si Clancy Brown.

Al patrulea film din seria „John Wick” va ajunge in cinematografe pe 24 martie 2023, trailerul poate fi urmarit mai jos.

In acelasi timp, Reeves va juca in viitorul apropiat si intr-o continuare a filmului „Constantine” unde se va reuni cu Francis Lawrence. Lungmetrajul lansat in 2005 s-a bucurat de un mare succes la vremea respectiva iar in ultimii ani a devenit un hit pe platformele de streaming.

Keanu Reeves se pregateste si pentru adaptarea pe Netflix a benzii sale desenate BRZRKR, pe care este posibil sa o regizeze chiar el, potrivit unui interviu acordat publicatiei Collider.

BRZRKR este povestea unui luptator nemuritor. Vreme de 80.000 de ani ii este urmarita lupta sa. Numele lui este “B”, este pe jumatate muritor, pe jumatate zeu. Dupa ce a cutreierat intreaga lume vreme de secole, isi gaseste intr-un final un loc al lui – incepe sa lucreze pentru guvernul american si se implica in acele misiuni prea violente si prea riscante pentru un muritor.

Reeves a fost cel care a creat conceptul si povestea, lucrand cu artistii Ron Garney si Matt Kindt. Benzile desenate au fost extrem de cautate. Pe 3 martie 2021 au fost lansate si s-au vandut deja in 615.000 de exemplare.

Actorul ar fi trebuit sa joace si in serialul „Devil in the White City”, produs de Leonardo DiCaprio si Martin Scorsese. Proiectul ar fi trebuit sa fie cel mai mare rol al lui Reeves in televiziune dar recent a anuntat ca se retrage din distributie. Mai jos puteti citi mai multe despre productie.

Citește în continuare