Skip to content

(video) Joaquin Phoenix, transformat in trei ipostaze de la tinerete la batranete in trailerul „Beau is Afraid”. Filmul este regizat de Ari Aster, cunoscut pentru „Midsommar” si „Hereditary”.

Compania de productie A24 a dezvaluit primul trailer al filmului „Beau Is Afraid”, un lungmetraj semnat de Ari Aster, regizorul hitului „Midsommar”.

In film, Joaquin Phoenix joaca rolul principal, naratiunea il urmareste de-a lungul mai multor decenii. Actorul trece prin transformari impresionante iar rolul pare construit pentru a-l pozitiona pe Phoenix din nou in cursa pentru un trofeu Oscar.

In trailer, Phoenix – rolul lui Beau – este chelios, cu multiple taieturi pe fata si se relaxeaza pe un fotoliu de piscina, privind in directia opusa, unde o versiune mai tanara a sa – jucata de Armen Nahapetian – si o versiune tanara a mamei sale – jucata de Zoe Lister-Jones – fac acelasi lucru.

Filmul este programat pentru lansare in cinematografele din toata lumea pe 21 aprilie. Trailerul poate fi urmarit mai jos.

Potrivit companiei A24 – raspunzatoare pentru numeroase filme nominalizate anual la Oscar si Globurile de Aur – „Beau is Afraid” spune povestea unui barbat paranoic care porneste „intr-o odisee epica pentru a ajunge inapoi acasa la mama lui”.

Pe langa Phoenix, din distributia filmului fac parte Nathan Lane, Patti LuPone, Amy Ryan, Kylie Rogers, Parker Posey, Stephen McKinley Henderson, Hayley Squires, Michael Gandolfini, Zoe Lister-Jones si Richard Kind.

In film, personajul lui Phoenix se va confrunta cu cele mai mari frici ale sale dar si cu forte supranaturale dupa un accident pe care l-a avut.

Ari Aster este scenarist si regizor al proiectului si lucreaza din nou cu Lars Knudsen, colaborator la „Midsommar” si „Hereditary” in calitate de producator, si cu Pawel Pogorzelski ca director de imagine.

Anterior, proiectul „Beau Is Afraid” se numea „Disappointment Blvd”, fiind al treilea proiect realizat de Aster cu A24, dupa hiturile „Hereditary” si „Midsommar” lansate in 2018, respectiv 2019. 

In „Hereditary, care a fost, de asemenea, debutul lui Aster ca regizor de lungmetraj, a regizat o distributie care ii includea pe Toni Collette, Alex Wolff, Milly Shapiro si Gabriel Byrne in rolul unei familii care pare bantuita de o prezenta misterioasa dupa ce bunica lor moare. Filmul a primit recenzii foarte bune si a obtinut peste 82,5 milioane de dolari din box office la nivel mondial. 

Cu Florence Pugh in rolul principal, „Midsommar” urmareste un cuplu care calatoreste in Suedia pentru un festival de vara, care se dovedeste a fi mult mai intunecat decat pare. Lungmetrajul cu incasari de peste 47,9 milioane de dolari in box office-ul global i-a lansat cariera lui Pugh in Hollywood care a devenit una dintre cele mai bine cotate actrite tinere din ultimii ani.

Joaquin Phoenix joaca in „Beau is Afraid” la trei ani dupa Oscarul castigat pentru „cel mai bun actor” cu interpretarea lui Arthur Fleck in filmul DC Comics „Joker” din 2019 al lui Todd Phillips.

Devenit unul dintre cei mai cautati actori din Hollywood, Phoenix filmeaza in prezent continuarea hitului „Joker” alaturi de Lady Gaga unde reia rolul lui Arthur Fleck. Lungmetrajul va fi un musical intitulat „Joker: Folie à Deux”, rolul iubitei protagonistului va fi jucat de Lady Gaga.

Pe langa „Beau is Afraid”, anul acesta il veti mai vedea pe Phoenix si in rolul lui Napoleon Bonaparte in mult-asteptatul lungmetraj „Napoleon” regizat de Ridley Scott. Mai multe despre aceste proiecte veti descoperi mai jos.

Citește în continuare