Skip to content

Acuzat de viol si practici canibale, actorul Armie Hammer, Call Me by Your Name, spune ca a fost si el violat in copilarie

In primul interviu post acuzatiile de agresiune sexuala si practice canibale, Armie Hammer (Call Me by Your Name) sustine ca tot comportamentul sau e consecinta violului din copilarie. Actorul a fost exclus din orice proiect

„Da, am fost un nemernic si o persoana egoista”. Parasit de agentul sau, alungat de la Hollywood in urma unei succesiuni de acuzatii de viol si agresiune sexuala, actorul Armie Hammer nu a vorbit niciodata despre cum i-au fost distruse cariera si viata sa personala. Actorul din „Call Me By Your Name”, care a devenit cunoscut din „The Social Network” a lui David Fincher, a vorbit pentru prima data intr-un interviu pentru newsletterul Air Mail.

„Daca va vorbesc, este pentru ca imi asum greselile, imi asum responsabilitatile. M-am folosit de oameni pentru a ma face sa ma simt mai bine. Si cand am terminat cu ei, am trecut mai departe. Da, am fost abuziv emotional”, subliniaza actorul in varsta de 36 de ani care recunoaste practicile sadomasochiste dar respinge orice comportament agresiv. „Ma intalneam cu aceste tinere la douazeci de ani, eram cu aproximativ zece ani mai in varsta decat ele”, a spus el. „Eram un actor de succes la acea vreme. Au fost fericite doar sa fie cu mine si au spus da la lucruri la care poate nu ar fi spus. Este un dezechilibru de putere notoriu”.

Armie Hammer isi explica preferintele sexuale prin abuzul pe care l-a suferit in adolescenta din partea unui pastor care ingrijea tinerii din parohia sa.

„Aveam 13 ani. A adus sexualitatea in viata mea intr-un mod pe care nu-l puteam controla. Eram neputincios in fata situatiei. Nu aveam putere asupra situatiei iar sexualitatea mi-a fost prezentata intr-un mod inspaimantator. Dupa aceea, mi-am dorit mereu sa controlez situatia”. Eroul din „The Man from U.N.C.L.E” s-ar fi confesat unui prieten care a decedat si nasei sale care i-a confirmat marturia.

Jurnalistii au incercat sa contacteze femeile care l-au demascat pe Armie Hammer si au postat mesajele fanteziilor sale canibale, dar femeile nu au dorit sa mai vorbeasca despre subiect.  

In interviu, Armie Hammer recunoaste ca a incercat sa se sinucida in februarie 2021 in timpul unei calatorii pe mare in Insulele Cayman, unde locuiesc sotia si copiii lui. „Am mers sa inot in larg. Am continuat sperand sa ma inec. Speram sa mi se faca rau, sa ma atace un rechin, sau sa ma lovesc de o barca. Dar nu s-a intamplat. Apoi m-am gandit la copiii mei pe care i-am lasat pe plaja. Nu i-am putut supune la asta”, isi aminteste el.

Mostenitor al unei familii de magnati petrolieri si filantropi Armie recunoaste ca a suferit de o dependenta indelungata de substante ilicite pentru care a fost internat la dezintoxicare in 2021. „Aceste excese mi-au influentat foarte mult relatiile si toate deciziile care au generat problemele mele”. Actorul a mai marturisit ca este vindecat si ca ii multumeste lui Robert Downey Jr. pentru ca l-a ajutat moral si financiar, platindu-i tratamentul si oferindu-i cazare. „Robert Downey Jr. este unul dintre acei oameni care au depasit haosul si au gasit mantuirea. Aceasta este ceea ce lipseste in cultura noastra actuala care te indeparteaza din orice activitate (cancel culture) cand cineva cineva face ceva gresit, fara posibilitatea de rascumparare a greselii”. 

Armie Hammer a mai spus „ca este bine si ca si-a gasit echilibrul”. „Sunt acolo pentru copiii mei intr-un mod in care nu as fi putut sa o fac inainte”. Actorul nu planuieste momentan sa se intoarca pe platourile de filmare. Dupa ce a fost nevoit sa renunte la aparitii in serialul „The Offer”, in „The Godfather”, si in comedia romantica „Shotgun Wedding” alaturi de Jennifer Lopez, intentioneaza sa se concentreze pe dezintoxicarea sa si sa-i ajute pe alti tineri cu probleme similare. „Recuperarea mea depinde de cea a altora. Am avut nevoie de ajutor si acum pot sa-l ofer”, a concluzionat el. 

Citește în continuare