Skip to content

Din cauza unor acuzatii de canibalism, actorul Armie Hammer renunta la filmul „Shotgun Wedding” unde o avea partenera pe Jennifer Lopez

Actorul Armie Hammer cunoscut pentru „Call Me By Your Name” si “The Social Network” a fost nevoit sa se retraga din proiectul “Shotgun Wedding” unde o avea partenera pe Jennifer Lopez dupa ce in spatiul public au aparut mesaje semnate de el in care isi arata preferinta pentru ritualuri care tin de canibalism.

Actorul a reactionat spunand ca refuza sa comenteze asemenea prostii, dar nu a negat nicio clipa autenticitatea mesajelor. Pe de alta parte la cateva zile de la aparitia meajelor, Lionsgate -producatorul viitorului sau film -a anuntat ca actorul a cerut sa se retraga de la filmari.

Proiectul urma sa inceapa in Republica Dominicana in cateva zile, iar filmarile s-ar fi intins pe durata a patru luni.

Jason Moore, regizorul care a facut „Perfect Pitch”, va regiza si „Shotgun Wedding”, un film despre un cuplu care isi duce intreaga familie la o nunta in afara tarii si ajung cu totii sa fie ostatici ai unor teroristi.

Pana la aceste mesaje in spatiu public, Armie Hammer era cunoscut drept un familist traditional, tata a doi copii, un baiat de 3 ani si o fata de 6 ani, chiar daca intr-un interviu in revista Playboy din 2013 a marturist ca este deschis unor experiente sexuale care vin din zona BSDM.

Actorul a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul din “Call me by your name” si, pana la pandemie, avea o cariera importanta pe Broadway.

Citește în continuare