Skip to content

Pamela Anderson va gazdui „Pamela’s Cooking with Love”, o emisiune de gatit mancare vegetariana

Pamela Anderson a anuntat ca va gazdui propria emisiune de gatit concentrata pe retete vegetariene, pe baza de plante. „Pamela’s Cooking With Love” a fost comandat de Food Network Canada, iar formatul va cuprinde momente cand actrita va pregati masa pentru familia si prietenii ei, la casa sa din Ladysmith, pe insula Vancouver, unde a crescut.

Noul show culinar va fi disponibil din 2024, iar ea va lucra cu o serie de bucatari cunoscuti pentru a dezvolta meniuri pe baza de plante si a aduna diverse ingrediente. Totodata, ea va pregati mese pentru prietenii si familia ei, pentru momente speciale, ca un cocktail relaxat dupa-amiaza in gradina, o cina intima cu familia sau micul dejun dupa o noapte in jurul focului de tabara.

Vegetariana inca din copilarie si vegana de mai bine de trei decenii, Anderson este cunoscuta de multa vreme pentru activismul ei pentru drepturile animalelor, inclusiv pentru ca a pozat pentru grupul de sustinere a animalelor Peta, a protestat impotriva foii gras in Franta si chiar i-a scris lui Vladimir Putin in 2015 pentru a bloca o nava care transporta carne de balena din Islanda in Japonia.

In acelasi timp, vedeta va continua si cu sezonul doi din „Pamela’s Garden of Eden”, difuzat de HGTV Canada, in care aceasta renoveaza casa familiei sale.

Cea mai recenta aventura televizata a Pamelei Anderson vine pe fondul unei analize mai ample asupra modului in care mass-media a tratat-o in timpul apogeului faimei ei in anii 1990, cand poza pentru revista Playboy si juca in Baywatch. 

Actrita a lansat recent propria carte de memorii, „Love, Pamela” si joaca intr-un documentar Netflix despre viata ei, „Pamela, A Love Story”.

Documentarul este un portret intim care dezvaluie latura umana a uneia dintre cele mai voluptoase femei din lume, Pamela Anderson, cu acordul ei. Filmul „Pamela, o poveste de dragoste” urmareste traiectoria vietii si carierei Pamelei Anderson, o fata simpla dintr-un orasel de provincie din Canada, care devine sex-simbol international, actrita, apoi activista si mama.

Cat priveste cartea de memorii, actrita Pamela Anderson a lansat si autobiografia „Love, Pamela”, care spune povestea vietii ei de la copilaria petrecuta intr-un orasel de provincie la perioada maturitatii cand a devenit cel mai cunoscut sex-simbol din lume, actrita, apoi activista si mama.

In carte, Anderson il acuza pe actorul Tim Allen ca i-ar fi aratat penisul cand avea 23 de ani. Incidentul ar fi avut loc in 1991 pe platourile de filmare ale productiei „Home Improvement”.

„In prima zi de filmare, am iesit din cabina mea iar Tim era pe hol, imbracat intr-un halat. Si-a deschis halatul si si-a expus partile intime intr-o miscare brusca – era complet dezbracat pe dedesubt. A spus ca i se pare corect pentru ca si el m-a vazut pe mine dezbracata. Iar acum suntem chit. Am ras desi ma simteam inconfortabil.”, a scris in „Love, Pamela”, carte care este deja dispobila pe piata.

Citește în continuare