Skip to content

(video) Dupa 30 de ani, Michael Keaton il joaca din nou pe „Batman” in trailerul „The Flash”. In film, Ben Affleck joaca acelasi rol. Protagonistul Ezra Miller a fost acuzat in ultimul an de corupere de minori, agresiune fizica si verbala si rapirea unei mame cu trei copii.

Warner Bros. Pictures a dezvaluit trailerul „The Flash” in care actorul Ezra Miller reia rolul lui Barry Allen in primul lungmetraj de sine statator dedicat super-eroului din benzile desenate DC Comics.

Trailerul a debutat in timpul pauzei Super Bowl — finala campionatului National Football League (NFL), fotbalul american profesionist — si include doua surprize: aparitiile lui Michael Keaton si Ben Affleck, amandoi reiau rolul lui Batman / Bruce Wayne.

„The Flash” este regizat de Andy Muschietti — care a realizat anterior filmele horror Mama (2013), It (2017) si It Chapter Two (2019) —, fiind a 13-a productie din seria DCEU (DC Extended Universe). Scenariul a fost scris Christina Hodson si demareaza din momentul in care Barry Allen calatoreste in timp pentru a preveni moartea mamei sale si reuseste sa puna in pericol intreg universul.

Ideea aparitiilor lui Keaton si Affleck – Keaton fiind considerat unul dintre cei mai buni actori care l-au jucat pe Batman vreodata – merge pe o reteta inteligenta de marketing creata prin lansarea filmului Marvel „Spider-Man: No Way Home” in care Tobey Maguire si Andrew Garfield au aparut alaturi de noul Spider-Man, Tom Holland. 

„The Flash” are premiera mondiala pe 16 iunie, fiind unul dintre cele mai mari filme ale anului. Ii are in distributie pe Michael Keaton, Michael Shannon, Ron Livingston si Sasha Calle in rolul lui Supergirl. Mai jos puteti urmari trailerul.

Desi in trailer Keaton apare in costumul de Batman iar Ben Affleck apare imbracat ca Bruce Wayne (adica in haine obisnuite, nu in celebrul costum decorat cu simbolul liliacului), la momentul filmarilor au aparut imagini cu Keaton in postura de Bruce Wayne. 

Momentan nu se stie exact in ce directie va merge povestea, din trailer se intelege ca Batman lupta alaturi de The Flash si incearca sa il ajute sa salveze universul de la extinctie. Keaton aduce o mica bucurie printr-un moment in care rosteste fraza iconica „I’m Batman” (Eu sunt Batman).

Aparitia lui Keaton a devenit deja cel mai discutat aspect al trailerului pe retelele de socializare. Actorul nu l-a mai jucat pe Batman de pe vremea cand Tim Burton regiza Batman. Vorbim despre Batman din 1989 si Batman Returns din 1992, dupa care Burton a fost inlocuit de Joel Schumacher pentru ca studiourile Warner voiau un film mai aproape de copii.

Rolul din „The Flash” vine pentru Keaton intr-un moment in care este din nou pe val la Hollywood, recent a castigat un premiu Emmy pentru prestatia din “Dopesick” in rolul unui medic dependent de anestezice. Mai jos il puteti vedea in mai multe imagini din timpul productiei „The Flash” dar si in „The Protege”, lungmetraj filmat in Romania.

Cu un buget de peste 200 milioane de dolari, „The Flash” este cel mai controversat film care va fi lansat in lunile urmatoare din cauza actiunilor scandaloase ale protagonistului Ezra Miller.

In ultimul an, mai multe publicatii importante din Hollywood au ridicat problema suspendarii filmului din cauza actiunile controversate ale lui Miller. Actorul – care l-a mai jucat pe Flash si in „Batman v. Superman: Dawn of Justice” din 2016 si „Justice League” din 2017 – si-a cerut scuze dupa o serie de scandaluri pe care le-a provocat. 

In aprilie 2020, Miller a fost acuzat ca a strangulat o fana si a aruncat-o la pamant, momentul fiind filmat si postat pe retelele de socializare. In martie anul trecut, a fost arestat in Hawaii dupa ce s-a luat la bataie cu patronii unui bar unde a facut scandal. Doua saptamani mai tarziu a fost arestat din nou dupa ce a ranit o femeie de 26 de ani cand i-a aruncat un scaun in cap, fiind eliberat dupa ce a platit o amenda de 500 de dolari.

In iunie anul trecut parintii activistei Tokata Iron Eyes, in varsta de 18 ani, au obtinut un ordin de restrictie impotriva lui Miller dupa ce acesta a „folosit violenta, intimidare, amenintari, frica, paranoia si droguri” pentru a o controla pe tanara. In timpul procesului s-a aflat ca era intr-o relatie cu ea inca de cand ea avea 12 ani si el avea 23 de ani, Iron Eyes a fugit de acasa si l-a urmat pe actor in Londra pe platourile de filmare pentru „The Crimes of Grindelwald”. Actorul a fost acuzat ca a agresat-o fizic si verbal in repetate randuri.

Tot in iunie a fost acuzat de mama unei fetite de 12 ani din Massachusetts de amenintari si comportament agresiv si nepotrivit fata de fiica ei. Potrivit declaratiile acesteia, Miller a aparut din senin in fata casei lor, purtand o vesta antiglont si un pistol in mana, atingand-o pe fata ei pe solduri intr-o „maniera inconfortabila”.

In august 2022 a fost acuzat ca a rapit o mama si copiii ei cu varstele intre 1 si 5 ani in mod ilegal de sotul, respectiv tatal lor. Tot in august a fost acuzat de furt in Vermont dupa ce a intrat in casa unor oameni si a plecat cu mai mult sticle de alcool, momentul fiind inregistrat de camerele de luat vederi. Autoritatile au descoperit ca Miller are o plantatie de marijuana si se declara un guru spiritual care vrea sa salveze fetele tinere. Alteori, spunea ca este Mesia si ca va declansa apocalipsa.

Pe 15 august 2022, un reprezentant al lui Miller a declarat pentru Variety ca actorul a inceput „tratament pentru probleme complexe legate de sanatatea lui mintala” si ca a trecut „printr-o criza intensa”. Pentru toate acuzatiile aduse, echipa lui a venit cu diferite scuze prin care actorul ar fi fost nevinovat de fiecare data.

Tinand cont de bugetul investit de Warner Bros Pictures, nu s-ar pune problema anularii filmului asa ca producatorii s-au straduit sa il salveze pe Miller din toate luptele legale pe care le-a adus impotriva victimelor sale. In schimb, au anuntat ca vor distribui pe altcineva in rolul lui daca nu accepta sa primeasca ajutor pentru problemele mintale.

Mai jos sunt inregistrari pentru cateva dintre confruntarile in care a fost implicat, mentionam ca vizionarea lor ar putea crea o stare de disconfort.

Citește în continuare