Skip to content

Ducii de Wales, William si Kate, printul George si printesa Charlotte au fost ieri pe platourile de filmare de la Stapanul inelelor. Imagini aeriene cu platourile de filmare

 Copiii lui William si Kate au parte de o vacanta scolara interesanta: familia a vizitat platoul de filmare al filmului „Stapânul Inelelor”: The Rings of Power, potrivit publicatiei britanice The Sun. Printul Louis ar fi fost considerat prea mic pentru a se alatura familiei sale in vizita de seara din Buttersteep Rise, in Ascot.

Le-au fost prezentati principalii membri ai distributiei si li s-a aratat platoul de filmare. Totul a fost extrem de emotionant pentru George si Charlotte, care au adorat sa se uite la recuzita si la modul in care totul era aranjat, au povestit cei care se aflau pe platourile de filmare.

Au fost insotiti de un singur agent de paza si a fost foarte discret. A fost o mare onoare si pentru distributie, au mai povestit oficialii din partea filmului.

Printul William a mai participat la premiera filmului The Hobbit in 2012. Starul Martin Freeman a povestit atunci: „Stia toate datele despre Pamântul de Mijloc si cred ca l-am tinut prea mult timp de vorba. Cunoasteti protocolul, trebuie sa-i lasi sa spuna ce vor sa spuna si sa-i lasi sa treaca mai departe, dar cred ca l-am plictisit un pic, deoarece l-am tinut sa vorbeasca despre Middle Earth”.

In aceste zile este vacanta scolara pentru copiii din Tara Galilor de care beneficiaza si cei trei copii ai ducilor de Wales care frecventeaza Scoala Lambrook din Berkshire.

Parintii lor William si Kate sunt asteptati sa participe duminica seara la Premiile BAFTA, William fiind ambasadorul asociatiei care acorda premiile britanice de film.

In plus la editia din acest an va fi un moment special dedicate regretatei regine Elisabeth care a fost o sustinatoare constanta a Academiei Britanice de Film careia i-a facut donatii generoase de-a lungul anilor.

Citește în continuare