Skip to content

Dave Grohl a facut o vizita surpriza unei organizatii care se ocupa de persoanele fara adapost. Directorul organizatiei a confirmat ca artistul a gatit pentru sute de oameni

Organizatia Hope the Mission, care se ocupa de persoanele fara adapost, a primit saptamana trecuta o vizita surpriza din partea lui Dave Grohl, solistul trupei Foo Fighters, care a venit alaturi de niste prieteni ca sa ajute la organizarea mesei. Acestia au dat o mana de ajutor la bucatarie, pregatind mancare pentru sute de persoane, pe care ulterior au si servit-o celor aflati in centrul din Los Angeles.

Artistul a venit cu propriul gratar cu afumatoare si a pregatit masa, oferind meniu pe baza de carne de porc, dar si varza, salata de varza si fasole. 

De-a lungul timpului, Dave Grohl s-a implicat in multe cauze caritabile, printre care Autism Speaks, Elton John AIDS Foundation, Stand Up To Cancer, Teen Cancer America sau Worldwide Orphans Foundation.

Dave Grohl este una dintre cele mai efervescente prezente artistice, cu aparitii care il portretizeaza ca o persoana bine impamantenita la viata reala, desi are statut de superstar. 

Despre viata si activitatea sa, puteti citi in cartea sa autobiografica, „The Storyteller”, care a fost tradusa si in romaneste, sub numele de „Povestitorul.”

In „Povestitorul”, Dave Grohl aduce o colectie de momente adunate din toate etapele vietii sale, si ofera ceva rar, un portretul real, brut si onest al unei vieti neobisnuite, compuse din momente obisnuite. De la dragostea lui viscerala pentru muzica si colegii muzicieni la conexiunea profunda cu orasul natal, Springfield, Virginia, la placerea cu care scrie despre cresterea fiicelor sale, Dave Grohl spune povesti asa cum compune muzica – din suflet.

Plina de reflectii despre anii de turnee alaturi de Scream, despre trecerea la Nirvana si dezastrul care a urmat, despre crearea trupei Foo Fighters intr-un moment de rascruce al vietii sale si traversarea lumii dupa ce a devenit cap de familie, „Povestitorul” este o carte plina de viată si de umor, remarcabila prin perspectiva lucida a lui Dave asupra faimei.

De curand, Foo Fighters a anuntat ca se intorc pe scena intr-o serie de festivaluri, dupa decesul lui Taylor Hawkins. Trupa merge mai departe, desi Nirvana s-a destramat dupa moartea lui Kurt Cobain.

Foo Fighters si-au anuntat primele spectacole de la moartea tragica a bateristului Taylor Hawkins, care a avut loc anul trecut. Bateristul a fost gasit fara suflare in camera sa de hotel in martie 2022, cu putin timp inainte sa urce pe scena la concertul programat in Columbia.

Trupa, condusa de Dave Grohl, a anuntat primele trei evenimente, unde sunt cap de afis, insa momentan doar in SUA – Boston Calling si Sonic Temple in mai, urmate de Bonnaroo in iunie.

Citește în continuare