Skip to content

Trailerul oficial al seriei „Regina Charlotte: O poveste Bridgerton”. Povestea inspirata din universul Bridgerton este ilustrata mult mai spectaculos decat serialul original de pe Netflix.

Netflix a dezvaluit primul trailer oficial al serialului de tip prequel „Regina Charlotte: O poveste Bridgerton”, inspirat din universul „Bridgerton”.

In timp ce „Bridgerton” s-a dovedit a fi inca o reteta de succes pentru Shonda Rhimes si compania ei de productie Shondaland (aflata in spatele unor hituri precum Grey’s Anatomy, Scandal, How To Get Away With Murder), noul serial are toate ingredientele pentru a deveni la fel de popular ca serialul original bazat pe romanele scrise de Julia Quinn. 

Daca in primele doua sezoane „Bridgerton” actiunea graviteaza in jurul unei familii de aristocrati din perioada Georgiana in care cel mai inalt rang al familiei este cel de Duce, „Regina Charlotte” promite sa fie mult mai extravagant, mai spectaculos si pe alocuri mai sofisticat deoarece personajele principale sunt Regele si Regina Angliei. Actiunea are loc intr-un palat in care costumele, bijuteriile, decorurile, petrecerile si toata atmosfera sunt mult mai elevate decat in „Bridgerton”, prezentand societatea britanica in punctul culminant de excentricitate.

Trailerul de mai jos prezinta o tanara regina Charlotte (jucata de India Amarteifio), care porneste intr-o calatorie in care descopera atat iubirea dar si pe sine. Dupa ce a fost fortata intr-o casatorie aranjata cu Regele George (jucat de Corey Mylchreest), Charlotte nimereste in mijlocul unor conflicte din care nu intelege de ce a fost aleasa tocmai ea ca sotie a tanarului lider al Angliei.

Relatia dintre Charlotte si George – bazata numai tangential pe personaje si fapte reale – a declansat o schimbare sociala importanta care a creat „The Ton”, societatea elitista care domina universul creat de Julia Quinn

Lui Amarteifio si lui Mylchreest li se alatura Michelle Fairley in rolul Printesei Augusta, Arsema Thomas in rolul tinerei Agatha Danbury dar si Golda Rosheuvel (Regina Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) si Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) care isi reiau rolurile din „Bridgerton”.

Mai jos puteti urmari trailerul, serialul va avea premiera pe Netflix pe 4 mai.

Shonda Rhimes este scenarist, producator executiv si are rolul de showrunner al seriei, in timp ce Betsy Beers este producator executiv alaturi de Tom Verica, care a regizat si serialul.

Din distributie mai fac parte Sam Clemmett (Harry Potter and the Cursed Child – West End and Broadway, The War Below) in rolul lui Brimsley in tinerete, Freddie Dennis (The Nevers) in rolul lui Reynolds, Richard Cunningham (The Witcher) in rolul lui Lord Bute, Tunji Kasim (Nancy Drew) in rolul lui Adolphus, Rob Maloney (Casualty) in rolul Doctorului Regal, Cyril Nri (Cucumber) in rolul lui Lord Danbury si Hugh Sachs (Bridgerton Sezoanele 1 & 2) in rolul lui Brimsley. 

Pentru acest sezon, filmarile au inceput in februarie 2022 si s-au incheiat pe 30 august 2022. Cele 8 episoade care au fost anuntate vor urmari tranzitia tinerei Charlotte si transformarea ei intr-unul din cei mai puternici monarhi europeni. Scenariul este bazat pe romanul „Queen Charlotte” care a fost scris de Julia Quinn alaturi de Shonda Rhimes si va fi lansat pe 9 mai in SUA si Marea Britanie, la cateva zile dupa aparitia serialului.

Intre timp, zilele acestea se filmeaza sezonul al treilea din „Bridgerton” care ar urma sa fie lansat in ultima parte a anului pe Netflix.

Asa cum a fost anuntat deja inca din aprilie 2021, „Bridgerton” va avea un sezon 3 si un sezon 4, primul aflandu-se in productie in prezent si fiind programat pentru lansare pentru prima parte a anului viitor, cel mai probabil. 

Sezonul 3 se va concentra pe povestea de dragoste dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) si Colin Bridgerton (Luke Newton).

Citește în continuare